Eurooppa liiga varmistui ja edelleenkään Wenger ei ota vastuuta mistään

Arsenal – Everton 3-1 (2-0)

Kuten arvata saattoi ei Evertonin kaataminen enää riittänyt päätöskierroksella, sillä Liverpool ja Manchester City hoitivat omat ottelunsa selvänumeroisesti. Tätä on kauan niin sanotusti kerjätty ja nyt tiputtiin pois neljän joukosta. Paikallaan junnaaminen ja hidas taantuminen on ollut selvää viimeisen reilut 10 vuotta, mutta silti muutoksia ei ole tehty toimintatapoihin. Sitä saa mitä tilaa voisi sanoa managerillemme sekä koko seurajohdolle.

Säälittävää kuinka Wenger ei osallistunut kauden viimeisen kotiottelun jälkeen tehtävään ns. kunniakierrokseen kentän ympäri, vaan jäi seisomaan pelaajatunnelin viereen. Ennen aina nelospaikan varmistuttua mies on kyllä käynyt pokkuroimassa kannattajia, mutta nyt kun olisi ollut odotettavissa edes jonkin verran kritiikkiä mies jättää pelkurimaisesti koko kierroksen väliin.

Pahempaa kuitenkin seurasi haastatteluissa. Koko talven ja kevään managerimme on sanonut kuinka hän ja pelaajat ovat ammattilaisia ja epäselvyys managerimme ympärillä ei vaikuta esityksiin kentällä ja sitä kautta tuloksiin.

Nyt ääni oli kuitenkin muuttunut täysin kellossa, kun nelospaikka jäi haaveeksi:

Since January it’s been a very difficult environment for different reasons. Some you know about, and that’s very difficult for a group of players to cope with that. There are some other reasons that we will talk about another day. Psychologically, the environment for this group of players was absolutely horrendous.

Nyt epäselvä tilanne onkin vaikuttanut ja ilmapiiri on ollut kamala. Jälleen managerimme osoitti vain kuinka yrittää aina kääntää huomion kaikkeen muuhun kuin omaan epäonnistumiseen. Managerimme on narsisti, joka ei ota mitään vastuuta heikoista tuloksista, mutta kaikki hyvä puolestaan on aina pelkästään Wengeristä johtuvaa.

Kukaan muu manageri ei syytä omia kannattajia heikoista tuloksista, kuten Wenger jälleen teki. Aivan uskomatonta, että näin voi toimia ja tämä ei todellakaan ole ensimmäinen tai toinen kerta, vaan samaa on nähty useita kertoja viime vuosien aikana. Joukkueen menestymättömyys on managerimme mielestä kannattajien vika.

Täysin käsittämätöntä mihin tilanteeseen seura on ajautunut. Wengerin vastaiset protestit ovat selkeästi suurimpia Valioliigassa vuosiin. Useita vuosia sitten takaperin Blackburnissa Steve Keanen potkuihin johtaneet protestit muistuvat mieleen ehkä vielä isompana protestina, mutta vastaavasti paljon lyhytkestoisempina. Manun kannattajien ei tarvinnut tehdä paljoakaan, että Moys ja Van Gaal saivat monoa jo vajaan kauden tai reilun vuoden jälkeen.

Lisäksi Wengeriä vastaan on kuitenkin protestoitu paljon pidempään. Ylipäätään voi sanoa, että missä muussa tahansa seurassa manageri olisi saanut jo potkut jos kannattajat olisivat protestoineet edes puolet siitä määrästä mitä Wengeriä vastaan on tänä keväänä ja jo aikaisempina vuosina nähty. Ja ylipäätään 13 vuotta ilman mestaruutta tai edes todellista mestaruustaistelua on saldo, jolla manageri olisi vaihtunut lukuisia kertoja muissa seuroissa.

Wenger paljastui taas täysin selittelijäksi ja ei pysty vastamaan yhteenkään vaikeampaan kysymykseen, joten heitti perusvastauksen joka kuullaan aina, kun kysymykset menevät vaikeiksi eli en vastaa nyt, mutta jonain päivänä voin asiasta kertoa. Tuota päivää ei tosin ole tullut aiempienkaan asioiden kohdalla vastaan ja se on juuri sama kuin joka kausi kuultava ”Judge me in May”. Tässä vielä kysymykset ja suorat lainaukset Wengerin vastauksista.

We won seven of the last eight games, despite the lack of clarity, so I think we have just to focus to win the next one.

When did the lack of clarity, then, affect the team?

It’s a good question. I cannot give you the answer today. I will give you an answer one day. But not today.

Säälittävää selittelyä ja vastuun pakoilua. Samoin selitykset kuinka jäimme vain yhden pisteen päähän nelospaikasta. Nelospaikka ei ole mikään tavoite tai pokaali, vaikka managerimme on niin uskotellutkin kannattajille vuosikausia. Jäimme 18 pisteen päähän mestaruuden voittaneesta Chelseasta ja se on ainoa tilasto ja pistemäärä, jolla pitäisi olla mitään väliä.

Mainokset

15 thoughts on “Eurooppa liiga varmistui ja edelleenkään Wenger ei ota vastuuta mistään

 1. Niin, kivasti Wenger ”tulkitsee” wenger out -meiningin koskeneen koko joukkuetta. Tai no, hänhän on Arsenal…

 2. Jottei nyt ihan mustavalkoista olisi, kyllä Wenger samassa yhteydessä totesi, että epätietoisuus hänen tulevaisuudestaan vaikutti joukkueen suorittamiseen. Kyllä hän tässä asiassa otti vastuun itselleen.
  Jonne(t) et tiedä….vai miten se laulussa meni…

 3. Jee!

  ”Arsenal majority shareholder Stan Kroenke says his shares ”are not, and have never been, for sale”.

  The American’s company released a statement on Monday following the recent £1bn bid by Alisher Usmanov to take full control of the Gunners.

  Kroenke Sports and Entertainment added it was ”a committed, long-term investor in Arsenal and will remain so”.

  The statement comes a day after Arsenal failed to qualify for the Champions League for the first time in 20 years.”

  • Kuhan ei vaan jää ainoaksi hyökkäyspään hankinnaksi.luulisi nyt jos ja kun wenger sen 1-2 vuotta jatkaa,niin haluavan yrittää lähteä voittajana ulos seurasta.paine kyllä niin kova että jos jäärä jatkaa niin on myös pakotettu/painostettu koviin hankintoihin.en yllättyisi jos arsenal tekis oman siirtoikkuna ennätyksen kesällä mitä tulee käytettyihin puntiin.

 4. Suru-uutinen. Sanoma ostaa Urheilulehden ja sulauttaa sen mitäänsanomattomaan Urheilusanomiinsa. Arsenal-trollaaja numero yksi, Jukka Rönkä, saa lähteä juhannuksena, eli käytännössä saa ilmeisesti potkut.

  • Sanoma osti Urheilulehden julkaisuoikeuden A-lehdiltä. Rönkä ei ole a-lehtien palkkalistoilla vaan teki oman firmansa piikkiin sisällöt Urheilulehteen. Sanoma ei ostanut Röngän firmaa eli Röngän jengi jää kokonaan pois.

   • Niin, niitä ei sanota potkuiksi mutta lopputulos ei varmasti ole Röngän toivomuksen mukainen.

 5. Palaan tohon Issen eiliseen kommenttin missä Wenger oli ilmoittanut että hankkii 1-2 pelaajaa.
  Eli siis Alexis lähtee ja Wenkku ”rakentaa uuden joukkueen” hommaamalla 1-2 pelaajaa.
  Siinä meille Wengeristeille syytä juhlaan
  Eli siis Bosnian ihme ja tää Timpan ilmoittama uus jamppa.
  Rakennustyö on tältä erää tehty.
  Hei me Wengeristit hyppikää nyt on riemun raikkahin aika,
  Hei me wengeristit hyppikää nyt on riemun raikkahin aika
  Hetken kestää kesä tää, wenger siirtomarkkinoilla rellestää

  Aivan valtavan luottavaisin mielin/ vesi kielellä odotan ku dynaamisen Arsene Wengerin luotsaama Arsenal raivoaa sarjakärjessä kauden alusta lähtien,
  Mestaruus on meidän
  -Piresgun-

 6. Chilen maajoukkueen tiedottaja laittanut maajoukkuekuvan pelaajista ja siinä Alexis merkattu Bayernin pelaajaksi. Sanotaanki nyt niin, että kun kerran oli tiedossa, että Chileläinen lähtee, niin onneksi ei sentään toiseen Valioliigajoukkueeseen.

 7. Bayer näköjää vahvoilla tällä hetkellä. En usko että esim juve tai shitty tarvis akuuttia apua hyökkäyspäähän mutta muna tarvii varsinkin ku Zlatan on pois koko alkukauden. Toki Griezmannia huhuttu munaan ja huhuiltu lähdön olevan ”varma”
  ja taas toisaalla huhutaa että Lacazette siirtyis Atleticoon Griezmannin tutkapariksi.
  Miehet ku ovat hyviä tuttuja jo entuudestaan.
  Hinnasta riippuu sekä siitä että saako muna edellämainittua riveihinsä.
  Alexisis varmaa itte janoaa menestystä jote sillo valinta olis Bayern mutta Jose ei jää kädet lanteilla odottelemaa ihmeitä tapahtuvaksi jos Griezman tai Bale(josta muna on kans kiinnostunu) vaan tekee kunnon tarjouksen ja lupaa Alexisille n 300 000 – 350 00 punnan viikkoliksaa ja lupaa myös Alexisille että hankinnat ei jää tähän vaa että joukkue vahvistuu monelta osin.
  Jose ostaa jo iha vittuillessaa Alexisin jos Jose näkee vähäkää siihen syytä.
  Toivotaa että Alexisilla voitonnälkä on suurempi kuin rahanhimo ja valinta olis Bayer.
  Vidalhan on Alexisia kosiskellu sinne jo aiemmin ja uutisten mukaan todennu että jos joskus haluat voittaa jotain nii lähde pois Arsenalista.
  Ihme lausuntoja vaikka meillä on Wenger managerina
  -Piresgun-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s