Keräilyerä viime aikojen uutisista

Tänään en mene vielä lauantaihin ja FA Cupin finaaliin, svaikka se on suuri peli ja kauden suurin. Se on kuitenkin lähes varmuudella yksipuolinen näytös, jossa me olemme vastaanottavana osapuolena. Perjantai ja itse lauantai riittävät aiheesta ihan hyvin.

Mikä oli muuten tämä Wengerin selitys neljän joukosta tippumiselle:

Stan Kroenke is not at fault that we don’t make the CL tonight. It’s the technical department.

Mikä v***u on technical department? Syy on aina ja ikuisesti kaikessa muussa kuin Wengerissä itsessä. Syyttääkö Wenger tässä kannattajien lisäksi nyt jotain seuran IT-osastoa vai ketä?

Loistava osoitus kaiken kentällä nähdyn lisäksi Wengerin tippumisesta kelkasta on huhujen totaalinen poissaolo miehen siirtymisestä mihinkään muuhun huippuseuraan tai ylipäätään seuraan. Sopimus on käytännössä loppu, mutta silti kuukausiin ei ole ollut ainuttakaan huhua, että joku seura haluaisi palkata miehen. Luulisi viimeistään tässä vaiheessa hälytyskellojen soivan miehen paatuneimpienkin kannattajien keskuudessa, mutta valitettavasti näin ei tapahdu.

Wenger ei uskaltanut tänä vuonna osallistua kauden viimeisen kotiottelun jälkeen järjestettävään ”Lap of Appreciationiin”. Todella raukkamaista ja kuinka managerimme kuvittelee voivansa kirjoittaa uuden sopimuksen ja jatkaa vuosia managerina jos ei edes uskalla kohdata kannattajia kotiottelussa lähietäisyydeltä.

Ensi kaudeksi kausikortin hintoihin samoin kuin yksittäisten lippujen hintoihin tulee jonkin verran laskua. Vähäemmän yllättäen kuitenkin jäsenyyksien hinnat pidettiin ennallaan, eikö näidenkin hintojen lasku olisi ollut samalla tapaa reilua?

Europelit vaihtuivat Mestareiden liigasta Eurooppa-liigaan ja näin olleen torstailiigan seuraaminen on ensi kaudella noin 50 pinnaa halvempaa kuin Mestareiden liigan liput tällä kaudella. Tuskin riittää saamaan stadionia täyteen.

Parempi olisi ollut ottaa pakolliset cup-ottelut pois kausikortista ja hinnoitella Eurooppa-liiga Liigacupin tapaan 10 punnan peleiksi. Tämä ei tietenkään käynyt ahneelle johdollemme, mutta puolityhjä stadionkaan tuskin on kovin hyvää mainosta.

Ylipäätään Mestareiden liigasta tippuminen vaikuttaa muutenkin kuin suoraan menetettyinä palkintorahoina, joiden määrä lienee noin 40 miljoonaa puntaa. Edellä mainitut lipputulot ovat toinen kassaan loven tekevä asia ja yllättyisin jos sponsorisopimuksissa ei ole pykäliä, jotka alentavat tuloja Mestareiden liigan pelien jäädessä pois ohjelmasta.

Mainokset

7 thoughts on “Keräilyerä viime aikojen uutisista

 1. Noo, kun aivan lähipäivinä tulee se ilmoitus ensi kauden valmentajasta tai ainakin siitä, onko nimi Wenger, voisi keskustella vähän laajemmin, mitä odottaa. Onko seuralla motivaatiota ja voimaa vielä uudistua ja mikä on managerin rooli mahdollisessa uudistuneessa mallissa? Onko kaikki vain Wengerin syytä? Miten saavuttaa paras mahdollinen jatkuvuus ja tuloksenteko, kun manageri väistämättä kohta vaihtuu?

  Ja, pannaanko blogissa pillit pussiin ensi viikolla, jos Wenger jatkaa ja ”uudistukset” ovatkin yllättäen tavanomaista Gazidisin diipadaapaa?

 2. Jos Wenger jatkaa, niin pidän jonkun aikaa ”lomaa” Arsenalista. Ehkä sitten siihen asti, kunnes Wenger lopulta siirtyy eläkkeelle. Katsotaan nyt mitä tapahtuu.. Ehkä sitä sitten alkaa seuraamaan siksi aikaa jotain ihan muuta,

 3. Mulle taas wenger ei ole pääpointti vaan Arsenal. Wengerin olisi syytä häipyä, mutta seuraan Arsenalin pelejä vaikka ei häipyisikään. Ei jaksa ottaa isoja paineita. Joskus otin enemmän – joitakin vuosia sitten jätin muutaman kuukauden ajan katsomatta Arsenalin otteluita, kun kyntivät syvällä eikä wenger saanut muutosta aikaiseksi. Ei auttanut, ihme kyllä.

  Timo kiteytti nykytilanteen erinomaisesti.

 4. Ittekki aion kattoa Arsun pelejä kuten tähänki asti vaikka Wenkku onki ruorissa. Kahdestaki syystä: Ensiksikin haluan nähdä kauanko tuo kehityksestä jälkee jäänyt muinaisjäänne voi ja pystyy kyykyttää seuraa ja/tai kauanko munattoman seurajohdon
  kilpailut Wengerin perseen puhtaana pitämisestä jatkuu.
  Kuinka alas se vajoaa ennenku joku huomaa että omistaa munat?
  Ja kun huippuja seuraan ei tule nii ei tarvi olla kristallipalloa ku ennustaa että hyvät/keskinkertaiset/ailahtelevat/kaoottiset peliesitykset alkavat jo syksyllä ja nimenomaa täs järjestykses.
  Ja ku en voi sietää ihmistä joka ei edes yritä niin toivon että totaalikonttaus alkaa heti ku kausi alkaa.
  Ja kyllä. Toivon että hävitää joka matsi niin että näen otsikon: Wenger erotettu tehtävistään.
  Ja se päivä tullaan näkemään ensi syksynä.
  Toki tiedotusosasto muotoilee potkut hienompaan sanamuotoon mutta jokaine tietää mitä on tapahtunu.
  Eläköön Arsenal. Wenger vittuun
  -Piresgun-

 5. Nyt kun munakin hillu itsensä voittamalla sieniliigaan niin siellä ovat kaikki ns. isot brittiseurat meitä lukuunottamatta. 😈
  Mutta nythän wenkula onkin jo julistanut ettei metsurien liiga olekaan niin tärkeä blaablaa…

  Kyllä aikuisten oikeasti vituttaa kun tietää miten kovat resurssit olisi olisi nousta aivan seurajoukkuetason huipulle jos halua vaan olisi. Mutta ainut sarjataulukko jossa on tärkeää olla ykkösenä on taloustaulukko.
  Jos seura tosiaan haluaisi niin uskon että kunnon satsauksilla saataisiin alexiskin pidettyä. Hankittaisiin kunnon laatupelaajia ja näytettäisiin että ollaan tosissaan hakemassa menestystä.

  Kyllä itsellänikin laimenee rakkaan seurani seuraaminen niin että ensi kaudella ei tule kaikkia matseja ainakaan katsottua kun en viasatia enää hanki.

  Seuran johtoa kohtaan tunteet ovat lähinnä halveksivat ja wenkulan lopulinenkin arvostus on hiipumassa.
  Kroenkea kohtaan tunnen lähes vihaa eikä kyynel herahtaisi vaikka jäisi nautalaumansa alle. Tapasin talvella aasiassa denveriläisen kaverin joka oli kova avalancen kannattaja. Meillä oli yhteinen vihan kohde kaljatuoppien ääressä.
  Kroenke on onnistunut tekemään entisestä änärin suurseurasta pahnan pohjimmaisen.
  Fanit sielläkin protestoinu mut wanker ei välitä paskaakaan kun katsomot ollu kuitenkin täynnä vaikka joukkue kyntää.

 6. Pettymys nimenomaan seuraan on kova, jos minkäänlaisia korjaustoimenpiteitä ei tehdä, vaan levitellään vaan käsiä katselleen Alexisin perävaloja. Nämä ovat osin selvästi yli Wengerin meneviä asioita.

  Nythän tilanne on harvinaisen selkeä. Virallisista tavoitteista on jääty ja eläkeikäisen managerin sopimus loppu. Pääsee kustannuksitta eroon. Eikä kyse ole pelkkä satunnainen notkahdus, pistemäärät ja UCL osoittavat, ettei pokaaleihin ole asiaa lukuunottamatta FA cupia, koska tekeminen liian pitkään ollut vähän sinne päin.

  Kyse on siitä, aletaanko kiireesti sopeuttaa toimintaa torstailiigaan sopivaksi ja tyydytäänkö siihen, ettei liigassa mene enää hyvin? Vai satsataanko ja hankitaan lisää tietotaitoa jalkapallopuolelle, sekä parempia pelaajia? Kyllä kun taas vilaisin rinkiä ja pelaajien käyttöä ja suorituksia tällä kaudella, onhan siellä monta jätkää, joita ei lähdön koittaessa jäisi hirveästi kaipaamaan. Isoon tuuletukseen ei varmaan kukaan usko, mutta tarvetta sellaiseen alkaisi olla, vaikka osa pelaajia oli aika uudesti syntyneitä kun häviävää taktiikkaa vaihdettiin.

 7. Kun Wenger in sopimus loppuu niin pitäisi sanoa hyvästi koko äijälle.Kyllä kiinnostusta noin hyväpalkkaiseen hommaan löytyy varmaan paljonkin.
  Olisi kerrankin kesä jolloin jotain tapahtuisi myös siirtopuolella eikä vain tuhlata rahoja yllätysnimiin
  Ensi kaudella hyökkäyksen kai muodostaa giroud asano ja sanogo
  Keskikentälle tulee ne jotka lasinilkoista sattuu olemaan kunnossa .
  Puolustus on jo valmiiksi sekaisin rikkinäisiä pelaajista. Maalivahtien tilanne on lähiaikoina muuttumassa ikääntymisen myötä.
  EI mielestäni oikein näytä hyvältä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s