Huomenna FA Cupin finaali

Nyt voidaan jo kääntää katseet huomiseen ja Wembleylle. Cupin finaali on suuri ottelu ja nämä ovat niitä huippuhetkiä tai niiden pitäisi olla. Valitettavasti nykyisessä seuran tilanteessa edes FA Cupin finaalista ei pysty nauttimaan täysillä.

Totta kai haluaisin voittaa pokaalin ja kaataa Chelsean huomenna, mutta koko ajan takaraivossa on ajatus voittamisen seurauksista eli suomeksi sanoen Wengerin jatkosopimuksesta. Eihän Wengerin jatko välttämättä liity mitenkään huomiseen tulokseen, mutta toisaalta aivan yhtä hyvin se voi liittyä. Tilanne on niin epäselvä ja on ollut sitä jo pidemmän aikaa, että ei voi todellakaan tietää.

Jos voitto huomenna tarkoittaisi Wengerin jatkoa ja tappio varmuudella uutta manageria, niin valitsisin totta kai jälkimmäisen. Eihän se ole mukavaa hävitä Chelsealle etenkään Wembleyllä, mutta se olisi huomattavasti pienempi paha kuin vuosi, kaksi tai vielä pidempää tätä samaa oravanpyörää, jota on nyt nähty jo reilut 10 vuotta.

Alkuperäisen arveluni mukaan en kuitenkaan usko huomisen tuloksen olevan pääosassa jatkosopimuksen suhteen. Valitettavasti luulen munattoman omistajamme ja johtokunnan vain odottavan kausikorttien ja jäsenyyksien uusimisajankohdan päättyvän 1.6, jonka jälkeen jatkosopimus voidaan julkaista.

Joissain yhteyksissä on mainittu Wengerin nykyisen sopimuksen loppuvan jo tämän kuun lopussa, mutta en usko asian olevan näin, vaan eiköhän managerienkin sopimukset ole kesäkuun loppuun, kuten pelaajilla. Näin ollen mitään kiirettä ei tuon takia ole uuden sopimuksen kanssa ja asia voi venyä hyvinkin pitkälle kesäkuun puolelle. Saadaan kausikortit ja jäsenyydet myytyä sekä kannattajat eivät voi protestoida pariin kuukauteen kesätauon takia.

2014 vuonna varsinkin ja hetken myös 2015 toukokuussa harkitsin ostavani todella kalliin lipun FA Cupin finaaliin ja lähteväni paikan päälle katsomaan ottelua. En sitä kuitenkaan tehnyt ja tällä hetkellä täytyy sanoa, että vaikka joku tarjoaisi ilmaista lippua huomiseen finaaliin en ostaisi lentoja ja majoitusta päästäkseni paikan päälle. Kertoo aikalailla täydellisesti mihin suuntaan kiinnostus ainakin omalla kohdallani on mennyt tätä Wengerin johtamaa farssia seurata puhumattakaan, että siitä pitäisi jotain maksaa.

Parasta antia onkin ehkä huominen kokonaisuutena. Iltapeli, joten on koko päivä aikaa kavereiden kanssa valmistautua otteluun grillaamisen, saunan ja virvokkeiden kera. Kai sitä voisi huonomminkin päivän viettää tapahtui ottelussa lopulta sitten mitä tahansa. Huomenna lisää ja ehkä enemmän itse ottelusta.

Mainokset

9 thoughts on “Huomenna FA Cupin finaali

 1. GMOON GUNNERS !!!…h
  uomiseen Cupin Finaalin liittyen / puolustus ongelmat….kävi miten kävi…varmuudeksi …aloitin jo…SUOJAKÄNNIT….

 2. Hyvä Ville!
  Kirjoituksen lopussa oleva teksti viittaa siihen, että osaat nauttia elämästä kaiken tämän kurjuuden keskellä!

  • Sehän on ihan loogista, kun puolustus on muutenkin varamiehinen.

   Mustafi ei tiettävästi ole treenannut, joten ei ole pelikunnossa. Mertellä mennään. Joku pessimisti voisi sanoa, ettei liigamestaria vastaan ole varaa antaa tasoitusta alakerrassa, mutta sehän ei meitä optimistisia tykkimiehiä haittaa.

 3. Hyvä idea Ville. Huomenna grillausta, olutta ja … voisiko se Arsu yllättää? Merte ajaa alonson pystyyn. Muistetaan vielä se bellerinin kolaus.

 4. Turha tässä on heikkohermoisimpien pelätä että huomenna kannua nosteltaisiin. Päästän kaikki pälkähästä ja paljastan että käkättimeen tulee ja niin rumasti että tuntuu. Nämä meidän haluttomat lylleröt ovat näyttönsä antaneet ja sama tahti ei huomenna riitä kuin pallopojan rooliin.

 5. Joo kyllä suojakännit on vedettävä hyvissä ajoin. Oltaisiin oltu pulassa jo ykköspuolustuksella puhumattakaan nyt.
  Tottakai haluaa uskoa voittoon mutta ihmehän se olisi.

  Todennäköisesti tulee käkättimeen kolme – reikä ja saamme kuulla taas wenkulan koottuja selityksiä. Jatkoa eivät heti pelin jälkeen julkaise vaan joskus kesäkuun puolella että kannattajien tunnekuohut on edes vähän laantuneet.

  Suojakännit on siis parasta aloittaa jo tänään ja jatkaa heti aamusta. Lääkekannabis on myös sallittua ottelun alla, aikana ja jälkeen.

 6. Nyt tälläl sivustolla viimeinkin myönnetään. Arsene on velho. Ensi kaudella liigamestaruus ja seuraavana UCL. Pari hankintaa ja avot!! Aiwan mahtawaaaaa tämä kannu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s