FA Cup ei vaikuta jatkoon, vaikuttaa sittenkin vai miten se olikaan?

Taas voisi kysyä, että miten se menikään ja mitä sanoit Arsene vain jokin aika sitten? Ennen FA Cupin finaalia Wenger väitti, että ottelun tuloksella ja kisan voitolla ei ole mitään tekemistä miehen jatkon kanssa. Toki ihan loogista sinänsä, sillä harva uskoi meidän voittavan Manchester Cityä ja Chelseaa. Ei välttämättä edes managerimme.

Cityä vastaan toki mukana oli paljon onnea ja onnekkaita tuomariratkaisuja. Chelseaa vastaan ansaitsimme täysin voiton, mutta olihan Sanchezin avausmaali vähintään hiukan kyseenalainen ja olisi voitu viheltää toisinkin.

Silti kuinka petollinen ja omaa etuaan ajava voi olla, että sitten heti finaalin jälkeen perustelee mahdollista jatkosopimusta kyseisellä voitolla. Ilmeisesti Wengerin papereissa kaikki on taas kuitattu tämän vuoden ja monen muunkin osalta, kun voitimme FA Cupin. Niin hienoa kuin se onkin ei asian todellakaan pitäisi olla näin.

Wenger sanoo aina, että hänen sitoutumistaan ja rakkauttaan Arsenaliin ei voi kyseenalaistaa. Täyttä roskaa ja Wengerin tärkein tavoite on suojella omaa nahkaa ja pitää kaikki langat omissa käsissään, kuten tähänkin asti. Siinä ei seuran etu ja tulevaisuus merkitse mitään. Miehellä ei omien sanojen mukaan ole elämää jalkapallon ulkopuolella ja siksi mies roikkuu kiinni pesissään kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin.

Jos managerimme todella aidosti välittäisi seurasta olisi hän jo vuosia sitten tajunnut lähteä ja antaa mahdollisuuden uudelle managerille, jolla olisi enemmän annettavaa ja uusia ideoita. Sen sijaan näyttää, että Wenger ei käytä edes tätä viimeisintä tilaisuutta lähteä voittajana, vaan mieluummin jatkaa samaa oravanpyörää ja seuran hidasta alaspäin viemistä sarjataulukossa.

Mediankin suhtautuminen on oksettava ja hyvin kaksinaamainen. Taas yhden voiton jälkeen on saanut lukea kuinka usealla toimittajalla on mielipide vaihtunut 180 astetta. Tässä hyvä esimerkki viime kevääseen ja Van Gaaliin. Hollantilaismanageri sai lähteä välittömästi FA Cupin voiton jälkeen, kun sijoitus liigassa oli viides.

Meillä sen sijaan ollaan tekemässä Kroenken toimesta jatkosopimusta miehelle, joka ei ole voittanut mestaruutta 13 vuoteen, eikä europokaalia koskaan. Täysin käsittämätöntä.

Kroenke on ilmeisesti tekemässä jatkosopimuksen ilman muun johdon mielipidettä, joten voi kysyä miksi meillä on edes muita henkilöitä johtokunnassa ja heille vielä maksetaan kovaa palkkaa? Jos Kroenke päättää jatkosta, vaikka ei ymmärrä mitään jalkapallosta, niin tilanne on täysi farssi.

Toki Gazidista lukuun ottamatta koko johtokuntamme on yli 70- ja 80-vuotiaita, joten turha sieltä on mitään odottaakaan. Sen sijaan jos Gazidis jatkaa Wengerin jatkosopimuksen myötä, niin se osoittaa miehen olevan täysin munaton ja olevan hommassa vain nostaakseen täysin ylimitoitettua palkkaansa vailla valtaa minkään merkittävän asian suhteen. Tosin tämä sama nyt koskee lähes kaikkia seurassa aina valmennustiimistä toimitusjohtajaan.

Mainokset

31 thoughts on “FA Cup ei vaikuta jatkoon, vaikuttaa sittenkin vai miten se olikaan?

 1. Villen suosikkitoimittaja John Cross jo kertoo, että Wenger allekirjoittaa kahden vuoden diilin, joka sisältää joitain uusia ehtoja.

  Ja samaan aikaan kerrotaan että Duchel on jättänyt Dortmundin…

 2. Myös Sun kertoo kahden vuoden diilistä. Tietty kertoo, koska mitä Mirror edellä, Sun perässä ja toisin päin.

 3. Nyt sitten ihmetellään, mitä makeutusaineita Kroenke ja Gazidis ovat laittaneet tähän soppaan. Wengerin mielestä tietysti parhaan mahdollisen miehen palkkaaminen ei kaipaa mitään hyvittelyjä, mutta ehkä jenkkijohto on eri mieltä ja faneja ainakin yritetään vähän kosiskella.

 4. Tuchel olis ollut tervetullut meillekin!
  Toivottavasti uudessa diilissä on ehtona, että bonuksia tai edes palkkaa ei tule ilman pokaaleja! Ja vielä lisäpyyntönä, että Proffan diktaattorin oikeudet on mitoitettu minimiin.
  Saadaan nauttia torstailiigasta ainakin 2-3 vuotta, jos päästään jatkossa sinnekään.
  …kele …tana …tu

 5. Joo kyllä wenkun 2-vuoden diili on varmaa, niin monesta lähteestä jo tulee.
  Haistappa kroenke vittu ja toivottavasti tukehdut naudan pihviisi 😈

 6. Ehkä Conte ja Chelsea sittenkin antoivat Arsenalin voittaa… jos voitto oli ehtona jatkosopparille…

 7. Se lienee aivan sama, mitä mieltä Kroenke ja Wenger olivat keskenään vahvistuksista. Tai tiedämmehän jo perinteisen Wengerin kannan, 1-2 top topia ainoastaan.

  Mutta ei huiput halua tulla. Jokainen Bayern-pelit esim. katsonut tietää, että gäppiä on liikaa isoihin pokaaleihin. Näin kommentoivat tänään myös liki kaikki kommentaattorit. Heilläkin haihtui äkkiä Chelsea-voiton huuma pois ja realismi tuli takaisin.

 8. Jos laittaa munamaisia summia tiskiin, kyllähän pelaajia saa. Ei kannata liikaa kuvitella, että ökypelaajilla olisi urheilullisia syitä tai wengerkammoa. Ja erityisesti agentit hakevat vain tuottoja. Se on sit toinen asia, että wenger ei lähde huutokauppaan.

  • No ei tämä nyt varmasti aivan vedenpitävä sääntö ole. Jotkut Hulkin tapaiset juoksevat rahan perässä, Xavin tai Buffonin kaltaiset eivät. Usein näillä hulkeilla asenne vähän haiseekin itse pelissä.

   • Ei vedenpitävä mutta varovaisesti arvioiden 90-prosenttisesti pitävä. Jos seura ja agentti saavat mieleisensä korvauksen, pelaajan mahdollisuudet pullikoida ovat rajalliset.

 9. Kyl se niin on, että tänä kesänä top top kaverit menevät kahteen muuhun Lontoon jengiin, jos pääkaupunkiin mielivät tulla.
  Masentavaa touhua Boardilta jälleen kerran, tosin EI yhtään yllättävää

  • Boardin munattomuus vaan korostuu 😈
   Liekö usmanovkin jo luovuttanut kauppojen suhteen?
   Käyttäs niitä mafiayhteyksillään nautastanin suostutteluun helvetti 😈

 10. On perseestä.lohduttavaa sentään että jäärä on todella kovan paineen alla ja varmasti pakotettu kesällä koviin hankintoihin.tietää se itsekin että nämä on nyt viimeiset kaksi vuotta seurassa.mm.mahrez ilmoittanut lähtevänsä lestöstä,kelpaisi.luulen myös vihdoin jäärän hommaavan uuden ihan oikean hyökkääjän joukkueeseen.pakkohan sieltä on sellaset 1-2 isoa hankintaa tultava jotta wenger yrittää lepyyttää fanien raivoa.

  • Tässä ei taida olla vaan mitään perää. Wenger ei reagoi paineisiin noin, eli yritä ostaa suosiota yhtään millään. Entistä uppiniskaisemmin ajaa laput silmillä eteenpäin, ettei kukaan vaan pääse syyttämään periaatteiden myyymisestä. Sanahelinää varmaan kuullaan ja PR-osasto painaa pää märkänä tämän yön hommia keksiäkseen jotain kohottavaa sanottamaa pj:lle ja toimarille tästä sotkusta.

 11. Wenger sanoo kuitenkin huomenna, että katsokaa loppukauden tuloksia – näillä mennään ensi kausi. Ja siihen päälle se jokin ilmaisella siirrolla tuleva Balkanin pakki. Ja ehkä yksi ostos elokuussa.

  • Niin ja wilshere palaa lainalta ja santi loukin jälkeen, wenkula heittää legendaarisen lauseen:they are like new………. 😈😈😈😈

 12. Ja älkää unohtako sanogoa! Hän on ..ttu like a new…
  Järkihän tässä lähtee, selvinpäin…kankkusesta puhumattakaan

 13. Stan ja Arsenehan ovat melkein saman ikäisiäkin. Varmaan kokevat olevansa uransa huipulla ja terävinä. Löytyy kosolti yhteistä kulmaa siitä, miten pikkupojat huutelee ärsyttävästi asioista, joista eivät mitään ymmärrä.

 14. Kuulostaa lupaavalta. Ens kausi on meidän. Nyt Wenger näyttää ja parin hankinnan myötä olemme mestareita. Voi että mää nautin.

 15. Juu. Tämä oli odotettavis ku pokaali tuli että paskaa niskaan on luvassa ny sitte seuraavat pari vuotta.
  Toki ajattelin ensi että vuosi riittää mutta Wenkku kyykyttää johtoryhmän tyttöjä oikee hualella.
  Ens vuonna ku ollaa sijalla 8 tms mutta ku voitetaa liigacup nii taas rapsahtaa parin vuoden jatkopahvi
  -Piresgun-

 16. Isolla Kirjaimella nimeni kirjoitan jatkossa.:)
  Wenger jatkaa, huh huijaa.
  COYG!
  Wengerin on pakko keksiä Jotain tästä päivästä eteenpäin.!

 17. Yön huhujen perusteella Sanchez ja Özil eivät suinkaan riennä tekemään sopimusta Wengerin perään vaan siirtyvät muualle. Ja Wengerin idea korvaajaksi on mm. Mahrez. Kuulostaa erittäin tuskalliselta.

  Sky kertoo, että Belgian nigerialainen olisi sovittu. Työlupa on kuitenkin kaikkea muuta kuin selvä, kaverilla ei ole maajoukkuekokemusta.

 18. Mitä? Että Sanches ja Özil lähtis vaikka Wenger jäisikin.
  Täytyy olla uutisankka. Kaikkihan tänne on tullu ja tulee Wengerin takia eikä koskaan oo kukaa huippu lähteny meiltä pois.
  Jos joku luulee että nautastan on tullu tänne rahan teon takia, niin
  hän on erehtynyt. Hän tuli wenkun takia.
  Ja luuletteko ettemme muka olisi voittanu valkkua jos olisimme halunneet? Kylläpäs vaa olisimme mutta ku wenkku ei halunnu?
  Miksikö?
  Hän on allerginen valkkuvoittajan pystille.
  Siinähän menis wenkulla koko pyhäilta pärskies kaiken maailman nöyhtää klyyvaristaan.
  Ja hei. Eikös elokuus oo tää maailman himoituin pokaali, community jotain jaossa jossa valkun mestari ja fa-cupin voittaja ottaa mittaa toisistaa ja taas pokaali meille.
  Siinähän vois sitte muute jo julkistaa Wengerin uuden 2-vuotisen
  jatkosopparin elikkäs auringonpaistetta luvassa 4 kautta.
  Hei me Wengeristit hyppikää, nyt on riemun raikkahi aika
  Hei me Wengeristit hyppikää nyt on riemun raikkahin aika,
  Hetken kestää ilo tää, ainoastaan 4 vuatta.
  Taas meni loppuriimi päin vittua mutta mitäs sen on väliä ku saatii pitää Wenger
  -Piresgun-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s