Kauden toinen NLD ja varmaan ensimmäistä kertaa koskaan tyhjille katsomoille

Pitäisi varmaan uhata useammankin pitää pidempi tauko päivittämisestä jos se tarkoittaa useamman ottelun voittoputkea 🙂

Toki Leicesteriä vastaan hyvästä avausjaksosta huolimatta lopputulos oli pettymys, mutta se sisälsi jälleen hyvin yksipuolista tuomaritoimintaa ja tietysti meitä vastaan. Ulosajo oli jopa oikeutettu, mutta miksi suurin piirtein ensimmäistä kertaa koskaan juuri tässä tilanteessa tuomari meni katsomaan tilanteen monitorista kentän laidalla, kun käytäntö on ollut koko kauden, ettei niin toimita. Miksei myös Vardyn potkua katsottu samalla tapaa tai miksi Leicester ei saanut yhtään korttia ottelussa, vaikka rikkoi lähes tuplasti.

Ja ei ollut mitään uutta, sillä tällä kaudella kaksi kertaa yksi pelaaja on rikkonut kuusi tai enemmän kertaa saamatta varoitusta ja yllätys yllätys molemmat ovat olleet juuri meitä vastaan. Vastaavasti meille taas varoitus heilahtaa lähes aina ensimmäisestä tai ainakin toisesta rikkeestä oli tilanne mikä tahansa.

No se tuomaritoiminnasta ja VAR:sta, mutta sen verran on pakko vielä lisätä, että huomenna jos haluaa helppoa rahaa, niin täysin varma veto on pilkku Tottenhamille Sonin, Kanen tai Allin filmauksen seurauksena, jonka Kane taas kerran upottaa.

Meidän avauskokoonpanoa on hyvin vaikea veikata ja veikkaan sen olevan ainakin muutaman pelaajan osalta ei kuin jos saisin itse valita. Luulen Artetan jatkavan kolmella topparilla, joista yksi on Kolasinac, vaikka parempi vaihtoehto olisi joko Holding tai Sokratis tai jopa molemmat, jolloin Mustafin tai Luizin voisi myös penkittää. Toivottavasti sentään Tierney löytyy avauksesta, sillä skotti on harvoja positiivisia asioita ja pelaajia koko seurassa tällä hetkellä Sakan ja Martinellin ohella.

Keskikentälle toivoisi Xhakan tilalle Torreiraa, mutta ei tule tapahtumaan ja sveitsiläisen rinnalla pelaa luultavimmin Ceballos. Espanjalainen on todella vaikea tapaus arvioida, sillä kausi on ollut loukkaantumisten, sopeutumisen, managerin vaihdokisen ja Koronan takia todella kaukana normaalista. Periaatteessa tykkään pelaajana Ceballoksesta ja näen suurenkin potentiaalin, mutta toisaalta muutama esitys on ollut niin karmaiseva, että en tiedä lopulta mitä ajatella. Toivottavasti huomenna kentällä on kuitenkin se Ceballos, joka on pelannut hyvin parissa viime ottelussa.

Auban ja Lacan avaaminen lienee selviö, mutta Saka vai Pepe lienee se kysymys kolmannen hyökkäävän pelaajan osalta. Oma valintani olisi ehkä Saka avaukseen ja Pepe sitten ajoissa toisella jaksolla sisään jos nuoren superlupauksemme otteet eivät ole toivotulla tasolla.
En ole juurikaan perehtynyt spurgujen pelaajatilanteeseen, mutta Dier taitaa olla pelikiellossa hyökättyään katsomoon taannoin ja mahdollisesti Alli loukkaantunut, mutta jos pitäisi veikata niin eiköhän mies parsita kuntoon vaikka väkisin juuri tähän peliin.

FA Cup on toki ainoa pokaalimahdollisuutemme jäljellä tällä kaudella, mutta rehellisesti sanoen en näe meidän voittavan Manchester Cityä tapahtui mitä tahansa, joten kauden suurin jäljellä oleva peli on tämä Pohjois-Lontoon paikallinen. Ja olisihan se normaalistikin mahtavan voiton lisäksi huikea lisä voittaa ensimmäinen derby uudella Tottenhamin stadionilla.

Samalla se lähes varmasti tarkoittaisi, että naapurimme ei pelaa europelejä ensi kaudella on ja entistä syvemmässä talousahdingossa uuden miljardi puntaa maksaneen kotiareenansa kanssa. Ei tähän peliin toki lisää panoksia tarvitse, mutta olisihan kolme pistettä tuossakin mielessä mahtava asia.

Toivottavasti Pohjois-Lontoo on punainen entistä vahvemmin huomenna illalla puoli yhdeksän aikaan.

COME ON YOU GUNNERS!!!

7 thoughts on “Kauden toinen NLD ja varmaan ensimmäistä kertaa koskaan tyhjille katsomoille

 1. Huomenna tai siis tänään voitetaan.Nää tyhjät katsomot vituttaa ni silti.Pakkovoitto.
  Saka alottaa ja Pepe sisään ajoissa.Özilille pitäis kans antaa sauma.Vaikuttaa et johdolta on tullut käsky.Henkilökohtaisesti Ö tarttis sauman,usko et on nälkänen.Jos loukki ni nou can do.

 2. Tänään pelataan monessakin mielessä loppukauden tärkein peli. NLD tyhjin katsomoin.
  Mielenkiintoista nähdä, mitä kentällä tänään tapahtuu. Toivotaan, että tuomaritoiminta ei ratkaise ottelua puoleen eikä toiseen.

  Intensiteettiä löytyy, vaikkei yleisöä olekaan. Kumpikaan jengi ei halua tätä matsia hävitä.
  Lontoo on tänään punainen.
  GOYG

 3. Martinez
  Kola Luiz Mustafi
  Tierney Xhaka Ceballos Bellerin
  Auba Laca Pepe
  Subs:
  Macey, Holding, Sokratis, Amn,Nelson, Saka Soares, Torreira Willock,
  GOYG

 4. Voi hevon v.. u, se syö Aina eniten hävitä paskanvalkoisille 😈
  Olisi ollut taatusti erilainen peli ilman kolan kaverisyöttöä.
  Nuo ei kertakaikkiaan riitä jos meinataan kolmen alakerralla tulevillakin kausilla pärjätä, ei yksi Saliba taida riittää.

  Martinezia pitää kyllä kehua, valkun paras kakkoskassari.
  .

 5. Arsenal oli 10. ja 22 pinnaa, kun Arteta nimitettiin. Nyt sijoitus on 9. ja pisteitä on tullut hieman paremmin. Huonoin sijioitus kuitenkin sitten kauden 1994-95 on selvä, jolloin 12. sija ja 51 pinnaa. Ja 1994-95 sentään mentiin 3 kk ilman valmentajaa George Grahamin shokkipotkujen jälkeen ja silti yllettin cup-voittajien cupin finaaliin asti.

  Nyt vastassa on Pool ja kaksi putoajakandidaattia, joten pisteitä ei välttämättä enää paljon lisää tule, joten viimeiseen 30 vuoteen mahtuu 1, 2 tai 3 kautta, jolloin suoritus on ollut heikompi pistein tai sijoituksella. Ollaan todella lähellä pohjaa Arsenalin kriteerein.

  En usko, että Arteta on oikea mies kääntämään seuran kurssia. Syy ei ole yksin hänen, myös kaksikon Sanllehi ja Edu siirtopuuhastelut ovat menneet pahoin vihkoon. Mutta Arteta ei ole keksinyt mitään ratkaisua seuraa syövään ongelmaan nimeltä Özil ja on jo riitautunut pahoin yhden toisen pelaajan eli Guendouzin kanssa. Huhujen mukaan myös muutama muu pelaaja haluaa ulos seurasta, koska on menettänyt luottonsa Artetan metodeihin.

  Ensi kaudesta voi tulla raju mahalasku, jos useampi pelaaja menettää uskonsa Artetaan, eli hänen niin sanotusti menettää kopin. Voi kåydä kuten Emeryn toisella kaudella, eli peli hajoaa täysin ja sijoitus on edelleen korkeintaan taulukon keskivaiheilla. Arteta ei ole keksinyt mitään munattomien vieraspelien ongelmaan eikä puolustuspelien karkeisiin virheisiin. Ainoa todella positiivinen asia on hieman miehistyneet otteet kärkijoukkueita vastaan, mutta tappioita niistä silti tulee. Iso negatiivisuus on järjetön putoaminen torstailiigasta, siinä sentään sekä Emery että Wenger menivät kävelleen semeihin asti.

  Artetan pelaajakehityksen kyvyt ovat suuresti ainakin toistaiseksi yliarvioidut ja taktikkonakin maine on kyseenalainen, sillä Artetan pelin jäädytykset ovat maksaneet liigassa eniten pistemenetyksiä johtoasemasta tällä kaudella.

  Arsenalissa valmentajat määrättiin tällä kaudella peluuttamaan enemmän omia kasvatteja avauksessa, mikä on totta kai hieno asia. Saka on ainoa valonpilkahdus tässä suhteessa juniorien kehityksessä, mutta ManU ja Chelsea tekivät samalla konseptilla tulosta aivan eri lailla. Varsinkin ManU:n akatemia pyyhkii totaalisesti kenttää Arsenalin vastaavalla.

  Positiivisuutta pitää todella hakea tässä tilanteessa. Edessä vuosien korjaaminen, vaikka tänä kesänä siirrot pitkästä aikaa onistuisivatkin kunnolla. Tosin aloitus Pablo Marilla ja Soaresilla eivät lupaa hyvää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s