Podcast 63

Jääköön kuulijan määriteltäväksi termi keskustelun tunnelmalle, sillä se on niin henkilökohtainen. Mitä ikinä toiveet, odotukset, realiteetit, tavoitteet jne., löysin @RealPeterNyman’in kera jonkin ’joogan’ juuri nyt hetkeen.

Podcast 63 eetterissä.

10 thoughts on “Podcast 63

 1. Peter on tosiaan aivan loistava. Opponoi hienosti, jos on siihen syytä ja antaa mennä tunteella. Niistäkin asioista, joista en ole samaa mieltä perustelut löytyvät hienosti. Henten kanssa myöskin mahtava pari, kun jutustelu menee pienoisen mutta ei millään tavalla häiritsevän jaarittelun ja välillä vähän turhankin nopean moottoriturvan vuorovaikutuksena.

 2. Todella osuva intro tämän hetken Arsenalille heh 🙂
  Erittäin mielenkiintoista keskustelua ja hauska päätös hienoille keskusteluillenne Loirin Nauravalla kulkurilla…
  Mitään hajua miten West Hamia vastaaan peli tulee menemään..
  Ei lujaa, mutta täysii ja se Rovanperän ”full send” olisi meiltä paikallaan…
  COYG!!!

 3. Kohta alkava cupfinaali on taas vaan voitettava. Spudsit voittaa näköjään lestön mut shelski on tiukoilla nevertonin kanssa.

  Toivottavasti peli on sitä mitä se on ollu kahdessa edellisessä 🤔

 4. Vaatimattomalla pelillä voitto ja hyvä johdon suojaaminen. Arsenal sai kunnian lopettaa sekä ManU:n että Hammersin nelossijapyristelyn. Nyt sitten sijoitus on välillä 3-5.

  Putoamiskamppailukin on tiukka kolmen kauppa ja Arsenal pelaa kahta putoajaehdokasta vastaan vielä, tosin voi olla ettei Evertonilla ole enää päätöskierroksella pelattavaa. Ja Newcastle on takonut runsaasti pisteitä tammikuun jälkeen, selkeästi toiseksi pahin peli jäljellä olevista, jopa Liverpool oli lievästi vaikeuksissa pohjoisessa.

  Spursilla on melkoinen seinä nyt edessään. Sen kunto on hyvä, mutta Poolin on vielä kovempi. Jos Spurs raapii jotain Anfieldiltä vastoin odotuksia, se voittanee samoilla höyryillä seuraavassa pelissä Arsenalinkin? Mutta todennäköisyydet ovat kyllä Arsenalin puolella, lähinnä Poolin voittamattomuuden takia.

 5. Hauska jakso. Ainoastaan haittasi, ku Hente sanoi minun laskujujeni mukaan 103 kertaa ”tuota” Rakentavaa kritiikkiä.

  • Ja kiitos muuten tästä jaksosta! Mulla on aika pahoja keskittymisongelmia, niin saattaa yhden jakson kuunteluun mennä useampi päivä. Senkin takia ainakin minulle aivan mahtava rytmitys uusien jaksojen suhteen. Kokoajan kuunneltavaa 🙂 Kiitos Hente ja Peter hienosta jaksosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s