Podcast 64

Pod64 eetterissä. Kun jalkapallo ja musiikki yhdistää ihmisiä, se tarkoittaa vain ystävällisyyttä. Miten paljon tälle olisikaan tilausta.

DJ Mac lauteilla. Linkkiä ei tähän, mutta Racecoast Rockin’ heinäkuussa. Mac on – jos mahdollista – vielä leppoisampi kuin kuulostaa.

10 thoughts on “Podcast 64

 1. Kiitos Hente ja Mac! Sellainen huomio, että Holdingilla on sopimusta jäljellä kesään 2024 ja siihen vielä päälle vuoden optio. Eli Arsenal-johdon ei tarvitse miettiä sitä jatkoa. nämä kolme muuta ovatkin mielenkiintoisempia.

 2. Kiitokset Hentelle ja Macille hyvästä jaksosta 👍
  Holding jos kuka tosiaan ansaitsi sen avausmaalin tykkipaidassa jos kuka, toivottavasti seuraavaan maaliin ei mee yhtä pitkää aikaa 😎.
  Näistä topparien tekemistä erikoistilannemaaleista aina nauttinut, vanhana Goonerina muistaa aina Tonyn tekemät,joita oli muutama👍😎

 3. Hyvät gooner-veljet ja -siskot! Tämä on juhlapäivä enkä puhu nyt Artetan uudesta sopimuksesta. Nimittäin 6.5.1972 pelattiin FA-cupin finaali Leeds-Arsenal, josta katson punavalkoisen kannatusurani alkaneen. Syytä en tiedä, pelihän hävittiin 0-1, joten ehkä halusin mennä altavastaajan puolelle tai ehkä seuran nimi vain kalskahti komealta. Tuskin kyse oli kuitenkaan paidan väristä, sillä seurasin ottelua mustavalkoruudusta. En enää muista mitä 8-vuotiaan päässäni liikkui.

  Tässä on sikäli aasinsilta viimekertaiseen pubivisaan, että muistan tuon FA-cupin ’pronssiottelun’ 1973. Se oli siis ensimmäisen kannatuskauteni 1972-73 jälkeen, joka lupasi paljon, mutta luu jäi käteen. Huhtikuussa oltiin vielä ottamassa tuplaa, mutta FA-cupin välierässä tuli tappio II-divarin Sunderlandille (joka mukava kyllä kylvetti finaalissa Leedsin) ja liigassa tapahtui myös loppuromahdus ja Pool pyyhälsi ohi 3 pisteellä. Sitten ei 15 vuoteen ollutkaan juuri ilonaiheita lukuun ottamatta 1979 cupin voittoa Manusta.

  Mutta onhan tähän 50 vuoteen mahtunut paljon hienojakin hetkiä, mm. 5 liigamestaruutta ja 10 FA-cupin voittoa. Toisaalta eräällä mittarilla nyt eletään 103-vuotisen yhtäjaksoisen pääsarjataipaleemme synkintä vaihetta, nimittäin ensi keväänä tulee kuluneeksi jo 19 vuotta edellisestä liigamestaruudesta. Uusi ennätys tulee itse asiassa voimaan jo tämän kuun lopulla.

  Dunfordin anthemista tulee tosiaan kiusallisesti mieleen pool-fanien pilaama kappale, joka ei minulla aiheuta muita väristyksiä kuin inhotuksen ja myötähäpeän. Olisin toivonut, että meille olisi löydetty joku vähän omaperäisempi ja räväkämpi renkutus. Itse asiassa tykkäsin voittolauluna Sweet Carolinesta, enkä ymmärrä miksi se piti lopettaa.

  Artetan sopimuksesta en tässä kohtaa sano muuta, kuin että olisi voinut odottaa kauden loppuun ja katsoa siinä kohtaa, mitkä ovat näytöt. Meillä on tuskallisen pitkä historia epäonnistuneita ennenaikaisesti julistettuja jatkosopimuksia ja todennäköisin seuraus tästäkin on tappio veriviholliselle Leedsille sunnuntaina. Mutta toivotaan että olisi väärässä.

  • Onneksi olkoon veljeni.

   Aloitetaan Edusta: ’I think the timing is perfect. I really believe the message will be a big lift to everyone. It’s important to show everyone where we want to go as a club.’

   Vinai: ’The ambition of this football club is simple. This football club needs to be competing for the biggest trophies in the game.’

   Josh: ’We are confident that as we move forward, he (Mikel) will get us back to competing for the top trophies in the game.

   Ja Mikel: ’We want to take the club to the next level and to compete really with the top teams.’

   Taisi olla Eero jokseenkin samoja onnittelusanoja, kun 40 vuotta kannattajauraa tuli täyteen. Josko vihdoin sanoista tekoihin..

   • Kiitos! Surullista mutta totta, mikään ei ole muuttunut ainakaan parempaan suuntaan. Ainoa muutos on, että 10 vuotta sitten 4. sija oli meille huono tulos, nyt se on maksimisuoritus.

 4. Onneksi olkoon Goonerveli Eero.👍

  Itselläni kannatusurani alkoi vuotta aikaisemmin 71 vuoden FA cupin jälkeen kun silloin 10 vuotiaan pojan verkkokalvoille jäi pysyvästi Charlie George makaamassa wembleyn nurmella tehtyään voittomaaliksi jääneen osuman.

  Ja kun vielä samana kesänä kortteliliigassa joukkueemme nimettiin Arsenaliksi ,oli Goonermind syntynyt 😎

  Ja voitimme vielä sen kortteliliigan ,pokaali on vieläkin tallessa 👍😎

 5. Kiitoksia hienosta podcastista jälleen kerran. Kuuntelin tuon Angel kappaleen ja onhan se upea. Juolahti mieleen, että Arsenalilla on myös oma varastettu kipaleensa, eli ”She wore a yellow ribbon”.

 6. Oi että, kun se on kaunista tuo johtoaseman pitäminen ylivoimalla. Ei minkäänlaista hätää… Viimeistelykin näyttää sujuvan, kun paikka on… *sigh*

 7. Esitys laittoi uskoa Spursille, että torstain mahdollinen voitto voi vielä johtaa osien kääntymiseen. Eli Arsenal menettäisi vielä nelossijansa puppeloimalla kahdessa viimeisessä pelissä.

  Mutta, ehkä tuo jo lähes perinteinen NLD-vieraspelin kaamea hermoilu ja virhesuma jäävät tällä kertaa vähemmälle ja saadaan tulos ja UCL-paikka. Ainakin paineet on selvästi kotijoukkueella ja eipä naapurinkaan paineensiedosta ole juuri mitään hyvää sanottavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s