Podcast 66

Kisälli ja mestari @JukkaRonka lauteilla. Kiero vai lupsakka savolainen, vai sekä että? Vastuu kuulijalle, mutta höynään menin. Itsekkäästi kiitos siitä, miten loska on mahdollista kolata toistaiseksi syrjään.. Podcast 66 eetterissä.

7 thoughts on “Podcast 66

 1. Kuuntelin vasta vähän alusta, mutta Henten kanssa samoilla linjoilla, että Saliballe kyllä löytyy roolia, vaikka olisi ”vain” kolmostoppari. Siinäkin roolissa tulee helposti n. 20 ottelua kaudessa, joka ihan hyvä määrä tulokkaalle joukkueessa, joka taistelee lähtökohtaisesti kolmossijasta.

 2. Jaksossa puitiin mm. Saliba tilannetta ja tuli pakottava tarve heittää omat ajatukset soppaan.

  Samaa mieltä että tarvitaan laajempi rinki toppareita kun pelejäkin tulee >10 kappaletta lisää. Saliba toimisi todella hyvin oikean puoleisena ”Gabrielina”. Saliban parina voisi oikein hyvin toimia Tomiyasu vasen jalkaisen avaajan toimessa. Ilmeisesti maajoukkuessa tuota paikkaa vallan pelaa.

  Arsenalin pelissä topparit tekevät hirmuisesti pumppaavia nousuja estäessään tiputtavia hyökkääjiä saamasta palloa. Nyt ollaan nähnyt että pelkkää valioliigaa ei pystytä 2:lla topparilla pelaamaan kun takareidet sanovat sopimuksen irti. Ylipäätään tuo puolustustapa toimii oikein hyvin. Ei meitä vastaan tehdä vastahyökkäyksiä melkein ollenkaan. Pelaajien pitää ainoastaan olla tarpeeksi taitavia ja nopeita, jotta tuo pelitapa on mahdollista.

  Holding ei pysty tuota pelitapaa pelaamaan top 4. tasolla, mikä tuli nyt ilmi myös korttien myötä. Myös Gabrielilla on ollut vaikeuksia tämän suhteen. Valtaosa Arteta-ajan pois karsittavista punaisista korteista on tullut nimenomaan kun toppari nostanut ylöspäin, myöhästynyt ja saanut keltaisen. Luizin kortit oli mielestäni vähän oma lukunsa. Mutta ylipäätään, White, Tomiyasu ja Tierney ovat hoitaneet tuon roolin erittäin hyvin.

  Arteta/Edu on mielenkiintoisella tavalla rakentanut kokoonpanoa. Tällä hetkellä White pystyy pelaamaan topparia ja oikeaa laitapakkia. Tavares vasemman ja oikean laitapakin paikkaa. Tomiyasu jopa kaikkia paikkoja. Nyt vahvoissa huhuissa ollut Hickey on kaksijalkaisempi kuin Cazorla eli molemmat laidat onnistuisi. Kaksijalkaisuus ilmeisen selvä teema näissä hankinnoissa ja 7 puolustajalla voisi olla ensi kausi hyvinkin pelattavissa, kunhan kierrätys toimii.

 3. Spurs onnistui näköjään täydellisesti tavoitteessaan eli Arsenalin itseluottamus meni säpäleiksi voittoputken lisäksi viime viikolla. Ensimmäisen jakson perusteella todennäköisintä on Harakoiden voitto parilla maalilla ja ehkä Arsenalita taas hermojen pettämisen merkeissä mies ulos.

  Mutta, on tässä Artetalla puoliaika rauhoittaa tilanne ja kääntää peli. Tässä valmentajaa punnitaan.

 4. Siihen loppui kausi, ei Spurs sarjan heikointa joukkuetta vastaan enää hairahdu viimeisellä kierroksella. Samalla meni varmaan useampi kesän siirto uudelleen mietintään, jos ei muuta niin kohteet vetävät halukkuuttaan pois ilman UCL-palloa.

  Artetan voisi erottaa, sen verran surkeasti prosessi romahti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s