Podcast 67

Presidentti Hakanen podcast 67 lauteilla,

Ville näppäimistöllä..

hente

4 thoughts on “Podcast 67

 1. Tänään se Vihdoin loppuu, tämä tuskalias kausia joka alkoi käydä jo mielenterveydenkin päälle.
  Tämän kaudenhan kruunaisi se että Pukki upottaisi spudsit mut me pupellettaisi oma pelimme 🤔
  Ei ole oikein mitään odotuksia pelin suhteen, toivottavasti edes miehinen esitys eikä newcastle pelin tasoinen Hävettävä esitys…

 2. viides sija ihan ok mutta…tulisiko joku ihme .joukkue kaipaa nyt jotain parannuksia muuallekin kuin.hyökkäykseen.Soares Holding ,Xhaka,Elneny.Pepe,Nketiah Lacacette ym noilla nimilla ei ikinä päästä mestareidenliigaan saatikka liigamestaruuteen.

 3. Sitkeästi Nketiah saa vetää kaikki loput pelit, vaikka ei ole mitään tietoa, että olisi allekirjoittamassa sopimusta Arsenalin kanssa. Enkä tiedä pitäisikökään, ei nämä pelit niin hyvin ole menneet lukuunottamatta Chelsea-suonenvetoa. Mutta kai Arteta tajuaa sentään kapteeni Lacalle antaa kunnon jäähyväismahdollisuuden? Laca nyt ei ainakaan jatka.

  Calvert-Lewinia on huhuttu vahvasti Arsenaliin tai ainakin on lähdössä vierailta, saa nähdä peseekö tässä pelissä Arsenal-kärjet.

 4. Gazidiz ja Giroud järjestävät AC Milanin mestariksi 10 vuoden tauon jälkeen.

  Mutta olipa melkoinen viimeisen kierroksen draama valiossa, jossa osallisena ei odotetusti ollut Arsenal. ManCity oli jo näyttää legendaarisen sulamisen, mutta niin vain nousivat kahden maalin takaa voittoon. Ota oppia Pepiltä. Mikel? Osa tuloksista miellyttäviä, kuten Burnleyn putoaminen, osa huonoja kuten ManU:n pelastuminen konferenssiliigalta.

  Saa nähdä kuinka moni nykyjoukkueesta jatkaa Emiratesilla. Sopimus loppuu Elneny, Laca, Nketiah ja merkit ilmassa ainakin Pepen, Lenon ja liki kaikkien lainalla olevien myynnistä. Moni vaatii Tavaresia ja Cedriciä ulos, Xhakan pois ottamisessa saattoi olla jäähyväisten maku myös.

  Saliba haluaa jatkaa Marseillessa, koska pääsivät mestarien liigaan ja muutenkin into pelata Arsenalissa on ilmeisen pieni. Kaiken järjen mukaan vilkas kesä tulossa Arsenalille, sekä ulos että sisään useita pelaajia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s