4 thoughts on “Podcast 103

  1. Onko yllätys, että Artetan Arsenal kyykkää ja murenee heti seuraavassa pelissä, kun etu siirtyy Arsenalille mestaruusjuoksussa? Sattumaako? En usko. Arteta ei vaan osaa, vaikka kiilusilmäisesti etsii kuolemattomuutta ja pokaaleja Arsenalissa.

  2. Kiitos jaksosta, Marksman-pubivisakysymys oli jälleen hieno!

    Vaikea ymmärtää, mikä meni pieleen eilen toisella jaksolla, oliko se paineet, vaihdot, väsymys, taktinen köyhyys vai yksinkertaisesti vastustajan paremmuus. Joka tapauksessa tuolla esityksellä ei tulla taistelemaan mestaruudesta eikä se ole enää omissa jaloissakaan. Nyt on City ainoa, joka voi enää yltää 90 pisteeseen, tosin oman lopputilannearvioini mukaan vähempikin riittää:

    Man City 87

    Arsenal 84

    Liverpool 83

    Tietysti mikä riittää riippuu mihin verrataan: Cityllehän riittäisi tuon ennusteen mukaan nykyisillä maalieroilla 85, meille 87 ja Poolille 88 pistettä. Vaikea uskoa että City juurikaan enää menettää pisteitä, joskin ensi viikon Brighton heillä vieraissa tarjoaa pienen toivonkipinän. Ja sitten on Spursin asema kuninkaantekijänä, luultavasti heillä ei 14.5. City-pelissä ole enää mitään pelattavaa. Joko neljännen sijan kohtalo on jo ratkaistu siihen mennessä tai sitten Englannin viides paikka ensi kauden metsureihin on varmistunut. Tällä hetkellä Italia näyttäisi vievän toisen lisäpaikan ja toisesta kamppailevat Englanti ja Saksa. Sen sijaan 27.4. meitä vastaan Spursilla on vielä aivan varmasti panosta.

  3. Toivottavasti kommentit Arsenalin alisuoriutumisesta avautuvat. Melko hyvää pistesaalista ja kilpailijoita parempaa maalieroa voi ihastella, mutta sulaminen ratkaisuhetkillä tekee omissa silmissäni nämä ilot täysin tyhjiksi. Mitään merkittäviä pokaaleja ei tule, eikä voi sanoa, että olisi edes lähellä. Nytkin huonoin Bayernin joukko yli 10 vuoteen vei jatkopaikan melko helposti.

    Arteta viestittää itse hermostuneisuuttaan ja neuvottomuuttaan koko ajan tässä kohtaa kautta. Ei mitään ideaa, miten korjata tämä ilmiö, joka alkoi jo Wengerin viimeisenä 10 vuotena. Selvästikään Arteta ei oppinut paljon mitään Guardiolalta menestyksen vaatimasta henkisen valmennuksen puolesta.

Jätä kommentti