Lähteneiden listalle todennäköisesti kaksi tai kolme pelaajaa lisää

Siirtoikkunan virallinen avautuminen on saanut jotain eloa myös meidän tekemiseen markkinoilla. Sanogo saatiin julkaistua vihdoin ja viimein eilen. Nyt myös Djouroun ja Bendtnerin siirrot näyttävät varmistuvan Saksaan. Mitään virallista ei vielä ole Arsenal.comissa, mutta kai siirtojen pitäisi olla aika pitkälle selviä.

Positiivista on molempien kohdalla siirtokorvauksen saaminen. Djouroun kohdalla kyseessä on valitettavasti ensin kauden pituinen laina, mutta osto-optio on mukana sopimuksessa 2,5 miljoonan hinnalla. Bendtnerin siirto olisi taas suoraan pysyvä ja siirtokorvausta juutista saataisiin kolmen miljoonan verran. Niin ja aivan meinasi unohtua kolmaskin huhujen mukaan lähellä oleva siirto. Kyseessä Mannone, jota on viety viimeiset pari päivää Sunderlandiin. Siirtosumma tuskin suuri on, mutta miljoonan tai kahden siirtosummasta on kirjoitettu.

Voi tietysti olla, että olen yksinäni Mario Gomezin hankinnan kannalla, mutta en vain käsitä kuinka Saksan maajoukkuemies päätyisi Fiorentinaan ja vielä melko edullisella hinnalla. Tässä hieman juttua Gomezin mahdollisesta siirrosta ja sen mahdollisista vaikutuksista muihin siirtoihin. Ehkä turhan paljon jutussa vedetään kuitenkin mutkia suoraksi tai oletetaan siirtojen liittyvän toisiinsa enemmän kuin todellisuudessa voisi olettaa.  

Jos saisin valita Jovetic, Higuain tai Gomez kolmikosta niin valinta olisi Gomez, vaikka hinnat olisivat samat. Nyt kuitenkin Gomez olisi saatavilla lähes 10 miljoonaa halvemmalla kuin Higuain tai Jovetic, joka kuulostaa suorastaan loistavalta kaupalta. Wengeriä on usein kehuttu ja välillä syystäkin näistä laatupelaajien ostoista suhteellisen halvalla. Hyvänä esimerkkinä Cazorla viime kesänä ja Gomez menisi samaan kategoriaan mielestäni tänä kesänä. Olisi Cazorlaakin suurempi nimi ainakin lähtökohtaisesti, vaikka se ei tietysti vielä menestystä takaa.

Cesarin tulosta on huhuttu pitkin kevättä ja kesää. Miehen viimeisimmät kommentit halusta jäädä Lontooseen ovat lisänneet kierroksia koneistoon siirron suhteen. Nyt myös Confederations Cup on loppu, joten siirrolle ei pitäisi olla mitään esteitä. Näin siis jos mitään siirtoa tai neuvotteluja on ylipäätään edes suunnitteilla.

Uusimpana huhuna otsikoihin on tainnut nousta Gareth Barry. Cityn keskikenttämiehellä on sopimusta ilmeisesti jäljellä vain vuosi ja jatko auki. En suoralta kädeltä lähtisi tyrmäämään siirtoa jos ja kun siirtosumma todennäköisesti olisi vain parin miljoonan luokkaa. Ei Barry välttämättä mikään selvä avauksen pelaaja olisi tai ei saisi olla kun Fellainin tai Benderin tasoisen pelaajan pitäisi olla hankintalistan kärkipäässä. Silti Barry olisi luotettava vaihtoehto rotaatioon ja toisi sitä kaivattua fyysisyyttä keskikentälle.

Ottaisin ehkä Barryn jos halvalla saadaan, mutta hankinta ei saisi vaikuttaa mitenkään ykköskohteiden ostoon. No todennäköisesti tässä koko huhussa ei pahemmin ole totuuspohjaa. Wenger vain todella harvoin ostaa Valioliigasta pelaajia, joten se jo pelkästään tekee siirrosta epätodennäköisen muista syistä puhumattakaan.

24 thoughts on “Lähteneiden listalle todennäköisesti kaksi tai kolme pelaajaa lisää

  1. Aika naurettavalta tuntuisi 32-vuotiaan Barryn siirto. Puolustava pelaaja sinänsä on ok, mutta sama ongelma kuin Artetallakin eli verkkaista on jo meno. Alelaaria siirtosummisa, palkassa sen sijaan Wengerin suosimaa selvää ylisuurta osastoa.

    Pahasti näyttää siltä, että lehdet heittelevät vaan hakuammuntana päivästä toiseen uusia nimiä Arsenaliin liittyen, mutta kenenkään siirto ei taida olla esitetyistä edes lähellä. Jälleen kerran preseasonille mennään palikat enemmän tai vähemmän sekaisin.

  2. Jos haluaa olla jollain asteella mukana Arsenalin fanitoiminnan mukana kansainvälisellä tasolla, mutta AISAn ja ASTin kanssa ei ajatukset aina mene yksiyhteen, niin suosittelen katsastamaan

    http://www.wherehasourarsenalgone.co.uk/

    Sivuston yleinen mielipide osuu melko usein samaan maaliin monen blogia lukevan kanssa.

  3. Tuo Barry-huhu tuntuu kyllä Sunin perinteiseltä sivun täytteeltä. Edes halvalla en näe diiliä kovinkaan järkevänä kummankaan osapuolen kannalta. Avaukseen asti Barrylla ei pitäisi olla asiaa ja taas toisaalta jos ensi kesän Brasilian kisat kiinnostavat, niin peliajan luulisi olevan miehelle tärkeää.

    Djouroun lainadiilissä on puolensakin. Kyseessä on HG-pelaaja, joita ei liikaa ole. Mielestäni ihan riittävä kaveri nelostoppariksi jos rooli on riittävä.

  4. http://www.goal.com/en/news/9/england/2013/07/03/4090647/arsenal-struggle-to-agree-higuain-fee-with-real-madrid?ICID=HP_HN_1

    Vittu hei toi Goal on roskasivusto. Ei voi mitenkään EI SIIS MITENKÄÄN paikkansa. Wengerhän käyttää aina uusiin pelaajiin vähintään 27milliä ja toi on siis aika halpa kauppa meille. Naurettavia juttuja noi Goalin huhut. Siirtohan on jo sata varma. Itse asiassa Twitterissä luki, että huomenna n. 12:00 Arsenalin kotisivuilla julkaistaan Higuainin siirto. Taidanpa tilata pizzaa ja odottaa vesi kielellä julkaisua.

  5. Higuain ei tule, onko mikään luotettava lähde maininnutkaan siirrosta? Skysports, BBC?

    Eiköhän Sanogo oo se tän kesän kaivattu kärkimies.

  6. LadyArse @LadyArse 2m

    So Arsenal started the summer with £70m, have signed one player and now have £72m left. Haha awesome.

    😀

  7. Viton tähtihetki oli muutaman kauden takainen Fulham-matsi, jota mökkiläiset hallitsivat mielin määrin, mutta Vito torjui kaiken. Meillä oli tasan yksi laukaus maalia kohti ja voitimme 1-0. Vito ei sentään tuota maalia tehnyt enkä viitsi tässä mainita, kuka se oli.

  8. Ihmeen hyvin nämä Arsenalin jampat käyvät kaupaksi. Vitostakin omasta mielestäni voi sanoa, ettei ole pitkäaikaista ykkösvahtiainesta valioliigaan. En tiedä on maanmies di Canion mielestä, vai hakiko vaan hg-penkkimiestä.

    Aika näyttää, miten mr. leuka pärjää.

  9. Muistan erittäin hyvin tuon issen mainitseman fulham-matsin,tosiaa mieshuora naulas cescin syötöst voittomaalin italiaanon torjuessa kaiken,kaveri jäi itselle ainaki hyvänä reaktiotorjujana mieleen,ulostulois ja kulmis ym.muistaakseen epävarma.

  10. Te, joilla on twitter käytössä, niin pistäkäähän #Arsenalride seurantaan. SP Sundelin aloittaa pyöräilynsä tänään kohti Raumaa.

    • Suarez olisi täydellinen hankinta, itse ottaisin Urugualaisen kaikista pelaajista mieluiten Arsuun. Vaikka tuo huhu nyt onkin ihan tuulesta temmattu.

      • Täällä kyllä ollaan ihan toisessa ääripäässä, vaikea keksiä ketään epämieluisampaa hankintaa. Pelaajana ei kovin ihmeellinen, ihmisenä täysi kyrpä. Luojan kiitos huhu on tuulesta temmattu.

  11. Wenger on kenties päättänyt yrittää mennä tämän kauden ennätyssuppealla ringillä. 15 miestä ringissä ja jos miehet loppuu, Steve Bould tai Vic Akers paikkaa.

  12. Pipita Gunner! Higuaín jugará en Arsenal

    The Argentine forward his wish and leave Real Madrid to play in the Premiership. The pass was fixed at about 27 million euros.

  13. Uskottavista tahoista ainakin Independent on ollut melko vahvasti sen kannalla, että Higuain todella siirtyy Arsenaliin. Täytyy kuitenkin mainita, että independentin taso on ainakin omaan silmään laskenut merkittävästi viimeisen vuoden aikana, enkä ottaisi mitään siirtoa vakavasti ennen kuin se seisoo BBC:n tai meidän sivuilla.

    Suarezille täältäkin iso ei. Sellanen aasi ei saa koskaan pitää legendaarista tykkipaitaa.

  14. Ei missään tapauksessa kannibaali-Suarezia meille. Sen jätkän maine kertoo kaiken olennaisen kyseisestä pelaajasta.

    Higuain nyt vaan sisään ja äkkiä. Ja sit Fellaini&Cesar niin alkaa homma oleen paketissa. Toki myös oikea DM kelpaa jos laadukas pelimies olis saatavilla. Fellaini tosin hoitaisi tuonkin tontin tarvittaessa.

Jätä kommentti