Uutiskatsaus sunnuntaille

Eilisen päivityksen viimeinen huhu Wengerin mahdollisesta, mutta todella epätodennäköisestä siirtymisestä PSG:hen ammuttiin alas nopeasti. Mirror, joka ei tietysti ole kovin luotettava lähde, kertoo jatkosopimusneuvottelujen olevan käynnissä ja kolmivuotisen jatkon olevan tehty viimeistään syyskuuhun mennessä. Voin sanoa, että ei paljoa naurata jos ja kun todennäköisesti näin tulee käymään.

Chamakh olisi ehdottomasti pelaaja, josta pitäisi päästä eroon, mutta niin on pitänyt jo parin vuoden ajan. Harjoituksissa mukana oleminen ja tämän kaltaiset huhut vain vahvistavat sitä veikkausta, että marokkolainen istuu mieluummin sopimuksensa loppuun katsomossa kuin siirtyy minnekään pienemmällä palkalla. Tämä on tietysti pelaajan oikeus, koska Wenger on aikoinaan mennyt tarjoamaan miehelle täysin ylimitoitetun sopimuksen tasoon nähden. Silti siirto jonnekin olisi saatava aikaan, vaikka sitten maksamalla puolet palkasta. En tosin tiedä riittäisikö tämäkään vielä toteuttamaan siirtoa, sillä harva seura varmaan on valmis maksamaan Chamakhille yli 30 000 puntaa viikossa.

Fellainin ollessa ilmeisesti pelkkää lehtien keksintöä tai ainakin siirron junnatessa pahasti paikallaan katseet saattaisivat olla kääntyneet jälleen Ranskan liigaan. Lars Bender ei ole saatavilla tai ainakin maksaa enemmän kuin Wenger on valmis pulittamaan, niinpä Capoue saattaisi olla edullisempi vaihtoehto. Itse en ole kovin hyvin perillä Capouesta, mutta monet pitävät miestä erittäin hyvänä puolustavana keskikenttäpelaajana.

Isokokoinen Ranskan maajoukkuepelaaja toisi ainakin sitä kaivattua fyysisyyttä, mutta en tiedä riittäisivätkö muut avut ja taidot. Silti kun katsoo joukkueen keskikenttää tällä hetkellä, niin kahdelle alimmalle paikalle on tarjolla ainoastaan Arteta, Ramsey ja Wilhere. Lisäksi Rosickya ehkä pystyy myös toisena pohjapelaajana käyttämään, mutta miehen kunnossa pysyminen Diabyn tapaan on täysi mahdottomuus. Sitten on vielä Frimpong, mutta mies on loukkaantunut ja ongelma loukkaantumisherkkyyden lisäksi on myös tasossa, joka ei tällä hetkellä todellakaan riitä. Käytännössä kolme pelaajaa kahdelle alimmalle keskikentän paikalla sekä Rosicky hätävarana ei todellakaan tule riittämään. Lisäksi kun Rosicky ja myös Wilshere saattavat hyvinkin pelata myös keskikentän ylintä roolia Cazorlan ollessa laidassa tai muuten vain sivussa.

Sagnan ja Vermaelenin jatkojen suhteen ei olla yhtään viisaampia kuin viime kauden loputtuakaan. Yllättävän vähän on kuulunut huhuja kummastakaan ja varsinkin Sagnan kohdalla tämä on jonkin asteinen yllätys. Molemmat pelasivat varmaan uransa huonoimmat kaudet, joten sen puolesta vähäisen kiinnostuksen toisaalta ymmärtää. Vermaelenin kohdalla varsinkin, kun sopimusta on vielä useampi vuosi jäljellä. Sagnalla sen sijaan alkaa viimeinen sopimusvuosi ja palkkakaan ei ymmärtääkseni ole kuin 60 000 viikossa, joka ei Sagnan tasoiselle pelurille ole mitenkään älyttömän paljon jos ajatellaan kuinka korkealla tasolla mies on vuosikausia pelannut ennen viime kautta tai sen jälkimmäistä puoliskoa.

Tämä pelinumeroiden vaihtuminen oli mennyt itseltäni ohitse muiden uutisten seassa. Diaby menettää nykyisen numeronsa ja joutuu ottamaan numeron 24, jonka luulisi samalla tarkoittavan Wengerinkin viimein tajunneen tilanteen ranskalaisen kohdalla. Tästä ei voi kuitenkaan olla varma, varsinkaan kun keskikentälle ei ole hankittu ketään. Optimistisimmat voisivat kuvitella numeron kaksi tulevan uudelle puolustajahankinnalle ja sen takia se olisi vapautettu. Veikkaan kuitenkin Jenkinsonin ottavan tuon perinteisen oikean pakin numeron. Sanogon numeroksi on myös samalla vahvistettu 22 eli ei muuta kuin tilailemaan kesän päähankintamme nimellä ja numerolla varustettuja peliaitoja.

4 thoughts on “Uutiskatsaus sunnuntaille

  1. johan menee numero peliks 😀

    Darren Mackenzie @Dazzadub 50 min
    Hearing ‎#arsenal have added another £1m to our already agreed offer now at £24m,

    Darren Mackenzie @Dazzadub 42 min
    Let me say again, fee was agreed with both clubs for hig, but Madrid demanded another 2m on medical day, afc have offered 1m extra

  2. Toivottavasti ahneella on paskainen loppu eli vaikkapa niin että koko helvetin Real menis konkurssiin. Tai muuten vaan häipyis maailmankartalta. Vituttaa että ne vedättää tossa kaupassa. Jos kyseessä olis paskempi pelaaja kuin Higuain niin mun puolesta vois lyödä hanskat tiskiin tän kaupan osalta. Seuraavan kerran kun spanskipaskat haluaa ostaa meiltä pelaajan niin olis syytä nyhtää muutama milli ylihintaa.

  3. On lähes liikuttavaa, kuinka menee läpi ”asioista perillä olevien” brittien väitteet Realin vedätyksestä. Väitän, että kukaan kommentoijista ei oikeasti tiedä, miten neuvottelut ovat menneet. Ja jos joku on jotain ”vuotanut”, niin tietysti annetaan ymmärtää, että Real on syypää – ja erityisesti, jos kauppa kariutuu. Kun mitään ei ole allekirjoitettu, niin yhtä lailla Wenger esikuntineen on vedättäjänä.

  4. ok 😀 pistin vaan kun iski silmään 😀 ja mistäs isse tietää et ei oo menny noin!!?? 😀

Jätä kommentti