16 thoughts on “Podcast 101

  1. Olipas muuten sujuva ja asiantunteva podcasti. Teidän kemia sujui hyvin yhteen ja keskustelu oli todella johdonmukaista. Kiitoksia molemmille ja trudatille hyvää Manchesterin reissua!

      • Kiitokset kommenteille. Taisi mennä alkujännityksen piikkiin, että unohtui siihen vastata. Veikkaus olisi ja on Saka tai Big Gabi. Ainakin nykypelaajista

  2. Loistava jakso jälleen kerran, pubivisakömmähdys tuli huomioitua.
    Mielenkiintoinen kevät tulossa! Toiveet korkealla vaikka pahaa pelkään että joku munaus tulee jossain vaiheessa

    • Mikä olisi Tuopin mielestä ollut hyvä arpa? Tai sellainen, johon suhtautuisit etukäteen positiivisesti, eli meillä olisi jonkinlainen sauma jatkoon?

      Jakke

      • Dortmund ehdottomasti. Ja ehkä hieman yllättäen nyky-Barca, koska Xavi ei taida olla hääppöinen valmentaja. Toki ymmärtää lähteä, toisin kuin…

    • Olen itse erimieltä. Arsena lähtee voittamaan Mestareidenliigaa ja mielummin haluan, että kohdataan nämä pahimmat heti alta, kuin vasta finaalissa. Jos nyt tulee lähtö aikaisemmin, niin pystyypähän ainakin keskittymään täysin Valioliigaan. Sitäpaitsi mitä hienoin mahdollisuus Arsenalille varmistaa itse, että Harry Kane ei voita mitään.

      • Täytyy sanoa, että lauteille lähtö kumpusi siitä ideasta, että saisi Tuopin mielipiteistä keskusteltua tarkemmin. Vanha Wenger raivo oli monin tavoin perusteltua, mutta tämän magnitudin arteta out kampanjointi ansaitsisi kyllä palstatilaa.

  3. Kiitos Hente, kiitos Trudat! Erittäin viihdyttävä jakso ja Komulaisen moottoriturpaa kuuntelisi mielellään toisenkin kerran. Luulen tietäväni pubivisan vastauksen, nimittäin hiljattain lukemassani Arsenal-historiikissa muistaakseni mainittiin, että Tom Parkerilla oli aika läjä perättäisiä otteluita 1920-30 -lukujen taitteessa. Parker oli Chapmanin alkukauden hankintoja ja oli mm. meidän ensimmäisen FA-cupin voittajajoukkueen 1930 ja liigamestaruusjoukkueen 1931 kapteeni, oikea laitapakki jonka pian syrjäytti ei kukaan vähempi kuin 6-kertainen liigamestari George Male.

    Kun kerran nimi mainittiin, niin pakko kommentoida, että pidän kyllä Liverpoolin mahdollista mestaruutta pahimpana mahdollisena skenaariona johtuen 70- ja 80-luvun traumoistani. Tuolloin he voittivat lähes kaiken mahdollisen mitä oli tarjolla ja meidän saalis oli 1 FA-cupin voitto 18 vuoteen. Luonnollisesti suuri osa kavereista oli (ja on edelleen) Poolin miehiä, nuoremmat voivat vaihtaa tuohon tilalle Manun ja miettiä miltä viimeiset 20 vuotta ovat tuntuneet. Onneksi sentään Manun kannattajat ovat viime vuosina joutuneet nöyrtymään ja samaa toivon pikaisesti Poolin kannattajille. En todellakaan toivo Poolille lisää pyttyjä, varsinkin kun vielä tällä hetkellä olemme yhteenlaskettujen liiga- ja FA-cupin mestaruuksien määrässä tasoissa (27). Enkä voi sietää Kloppin naamaa sekä jos City voittaa, niin se on joka tapauksessa vääryydellä voitettu eikä siis minun papereissa merkkaa mitään.

    Loppukevään suhteen ei ole suurta muutosta tapahtunut, meidän loppusijoitus ja pistemääräkin on sama kuin kuukausi sitten ennustettu:

    Liverpool 88

    Man City 84

    Arsenal 81

    City on kirinyt suhteessa Pooliin, mutta pidän jälkimmäisen loppuohjelmaa edelleenkin helpoimpana. Kaikki kunnia viimeaikaisille murskavoitoille ja totta kai niistä on oikeus ja pitääkin iloita kun voi, mutta kyllä ne ovat tulleet luvattoman surkeita joukkueita vastaan. Nyt kun meillä oli vastassa kotona Brentford sekä Porto (joka myös mielestäni alemman keskikastin joukkue valioliigan tasolla) kotona ja olimme erittäin suurissa vaikeuksissa, niin mitä voi olettaa vierasotteluista Cityä, Brightonia, Wolvesia, Spursia ja Manua vastaan? Myös Villa ja Chelski kotona vaikuttavat etukäteen haastavilta. En näe millään, että noista raavittaisiin riittävä määrä pisteitä kolmatta sijaa korkeammalle. Tähän kun lisätään 2 peliä Bayernia vastaan ja mieletön peliruuhka (joka viikko 2 peliä) huhtikuussa sekä Artetan riittämätön pelaajien kierrätys, niin noutaja tulee kyllä enemmin tai myöhemmin.

    Mutta nauttikaamme täysin siemauksin niin kauan kuin olemme liigan kärjessä ja totisesti toivon olevani arvioissani totaalisen väärässä.

    Eero

  4. Tästä piinaviikosta alkavat myös Arsenalin hieman pidemmät piinaviikot. Turpaan tulee monta kertaa, pokaalihaaveet sulaa, pelaajat ovat poikki ja Arteta kihelmöi turhautumistaan ja avuttomuuttaan.

    Lopulta toukokuussa kannattajat ovat lammasmaisesti riemuissaan UCL-paikasta liigassa ja haaveilevat kesän ”avainhankinnoista”, jotka kaiken muuttaa voi.

    Tältä pohjalta mukavaa kärsimysjaksoa kaikille tykkimiehille.

  5. 0-0 tasapeli Cityä vastaan ei missään tapauksessa ollut se huonoin tulos. Sinänsä hieno puolustustaistelu. Kuitenkin haluaisin ajatella, että jos halutaan oikeasti taistella mestaruuksista, niin pitää uskaltaa voittaa enemmän, kuin pelkää häviämistä. Nyt annettiin ehkä edellinen City vierailu muistoissa liikaa kunnioitusta vastustajaa kohtaan ja sen seurauksena ei lähdetty rohkeammin hyökkäämään.

    Parhaimmat Arsenalin hetket ottelussa oli ne muutamat minuutit siellä täällä, jolloin otettiin enemmän sitä voittavan joukkueen roolia, kunnes taas palattiin takaisin kuoreen. Ei tässä nyt voi olla pettynyt, mutta uskon, että joukkueella olisi ollut enemmän annettavaa. Gabriel Jesuksesta vielä sen verran, että hän ei enää ole Arsenalin avauksen pelaaja. Onko käynyt jopa niin, että hänen ei pitäisi tämän tasoisessa joukkueessa pelata laisinkaan. Martinelli olisi kunnossa ollessaan voinut tarjota paljon enemmän hyökkäyspäässä.

Jätä kommentti