Podcast 59

Tapako tästä tulee, mutta noin kopio Twitteristä. Yli 2 tuntia jutustelua (ja editointia ym..).

Maaottelutauko ja mitä? Hieno keskustelu yhteisöllisyydestä ja kenties kulttuurista, joka on helppo sivuuttaa. Kiitos @HoviSebastian ,oli kiva pohtia ei niin sijoittumista sarjassa, vaan arvoja ja täältä etäältä.

Podcast 59 eetterissä.

hente

4 thoughts on “Podcast 59

 1. Erilainen jakso,mut hyvä sellainen.👍
  Mielenkiintoista tietoa ja pohdintaa futiksen asemasta yhteisöissä ja yhteiskunnassakin.

 2. Jahas,jos huhut Tierneyn polvivammasta pitävät paikkansa ja missaisi loppukauden,olemme pulassa. Tierney kuuluu omissa papereissa siihen kolmen pelaajan porukkaan ketä ei pysty korvata. Itsellä ei juurikaan luottoa Tavaresiin ole ja mielestäni selkeästi huonoin kesän hankinnoista. Pahoin pelkään että spurs kyllä nyt tulee vielä ihan iholle,on se niiden ohjelma valitettavasti niiiin helppo.

 3. Tavares näyttää näin kylmänä vielä huonommalta kuin normaalisti. Ei Arteta voi odottaa, että joku joka ei pelaa käytännössä kuukausiin, pystyy auttamaan joukkuetta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

  Mutta kyllä näin periaatteessa, Cedric ja Tavares eivät ole top4-tasoa, eivät edes top7-tasoa ja asia korostuu, kun Arteta pitää laitojen kautta tekemisestä.

  Osin näen tässä tätä perinteistä kärkijoukkueiden kevätsulamista, jossa paineissa yllätystappioita on aina tullut. Paitsi siinä ManCityn ja Poolin erikoisessa liki sadan pinnan kilpajuoksussa.

 4. Nyt kyllä haihtu mielestä viime viikkojen hyvät esitykset, aivan karmee peli. Ja Tierney vissiin loppukauden sivussa kaiken lisäksi.
  Parteykin varmaan jonkin aikaa.

  Ainut muistamisen arvoinen asia oli ettei Paddy juuri tuuletellut ainakaaneka maalin jälkeen, tykkisydän .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s