Podcast 65

Sovin itseni kanssa vastalauseitta välttää perusteltuakin kritiikkiä tässä kohtaa kautta. Metsää eittämättä puiden takana ja raivaussahaakin vaaditaan..

Nyt syvään hengitystä ja ’herran’ haltuun. Fengshuita lauteille toi @LLarjo

Podcast 65 eetterissä

9 thoughts on “Podcast 65

 1. Kiitos jaksosta. Hente ja Lassi keskustelivat seuran sisäisestä hiearkiasta. Itse en koe, että Arteta tai Edu tarvitsevat jonkun jalkapalloihmisen tuekseen. Siellä on kuitenkin lisäksi Merte ja apuvalmentajat. Molemmilla (A&E) on hyvä käsitys mitä nykyjalkapallo vaatii ja jos johtoportaassa olisi joku jalkapalloihminen, niin se vaatisi, että tämä henkilö on jalkapallon kehityksen kärjessä ja tuollaista henkilöä on varmasti hankala saada istumaan hallitukseen. Lisäksi tulisi ongelma siinä, että kuka ottaa vastuun, nyt Edu ja Arteta kantavat vastuun joukkueen menestymisestä ja tekevät myös päätöksen jalkapallollisista asioista. Jossain Manussa ja Tottenhamissa on nähty mitä tapahtuu, kun jalkapallosta ei mitään ymmärtävä ”pukupelle” tekee päätöksiä asioista joihin osaaminen ei riitä.

  Jos mietitään, että johtoportaassa olisi esim. Wenger, niin edustaako A) Wenger jalkapallon nykyvirtauksia ja B) kestääkö Wengerin kunnia sen, että hän ehdottaa jonkun pelaajan ostamista ja Arteta näkee asian täysin toisin? Vai alkaako joku valtataistelu, jossa johtoportaan ”pukupelle” alkaa kampittamaan manageria/DOFia?

  Ihanne-elämässä johtoportaassa olisi tietenkin joku ”David Dein”, joka lähinnä pallottelee ideoita, mutta tuollaista ei välttämättä aina ole. Deininkin aikana käsittääkseni Wenger teki kuitenkin lopulliset päätökset ja kantoi vastuun. Nyt tämä Artetan sparrauskaveri on Edu, joka käsittääkseni osittain kantaa vastuuta myös menestymisestä eli hänen tehtävänsä on saada niitä pelaajia Artetalle, joita Arteta haluaa. Ehkä Dein oli aikoinaan jonkinlainen DOF, ennenkuin DOF-roolia oli keksitty.

 2. NLD. Olin jo kehumassa Artetan hyvää peliin valmistamista, todella hyvällä itseluottamuksella alussa peliin. Mutta, Son syöttää katkerat oppirahat Arsenalin varapakeille Cedric ja Holding ja tietenkin todella kevyesti kunnon kaatujille ominaisesti. Peli aika lailla ohi (pilkku ja ulosajo), sen jälkeen jopa loistavasti puolustetut kulmat pettivät tärkeimmässä paikassa. Spursin intressissä on 2-0 tilanteessa haavoittaa Arsenalia mahdollisimman paljon, jotta itseluottamus katoaa.

  Silti, etu on edelleen Arsenalilla. Newcastlessa on vaan ikävä klangi, harakat haluavat jo nyt ennen kesän panostuksia horjuttaa isompiaan ja Arsenal on ollut heikko näissä maanantaipeleissä. Plus ilmeiset paineet. Päättyykö hyvin?

 3. Käsittämätön pilkku ja hyvin haettu, jopa pakotettu punainen Sonilta. Son kuumeni kun aimmassa tilanteessa Holding potkaisi kylkeen ja sai kostonsa. Same old Spurs, always cheating.

 4. Vaikka NLD on täydellinen nöyryytys ja teoriassa Spurs-leirin mukaan voi johtaa Arsenalin täydelliseen sulamiseen, on tässä Artetallakin pelin paikka. Aloittaa me vastaan muut -agenda, onhan tässä tappiossa vahva tuomaripelin maku ja näitä keinoja esimerkiksi Alex Ferguson käytti kaivaakseen hädän hetkellä täyden taistelutahdon joukkueestaan. Vääryyden kokemus ja salaliittoteoriat. Kahdessa viimeisessä pelissä on enää kysymys raivokkaasta taistelemisesta ja pelon voittamisesta.

  Jos taas Arsenal häviää munattomasti Newcastlessa/Evertonia vastaan, minun puolestani Artetalle voi antaa vaikka potkut.

  • Samaa mieltä, että nyt kannattaa Artetan vetää tämä me vs muut -kortti esiin. Nyt ei ole enää merkitystä miten voitot tulevat, kunhan tulevat. Newcastle on paha, mutta toivottavasti heillä ei ole samaa motivaatiota kuin Arsenalilla. Samaan aikaan toivotaan, että Burnley taistelee säilymistä vastaan ihan tosissaan.

 5. Oli melko heppoinen rankkari joka ratkaisi pelin.Ei tosiaan tuomarit suosi Arsenalia. Onneksi Dean ,Moss,Atkinson lopettaa ettei heitä tarvi nähdä enää.
  Saliba pitäisi kokeilla ja tuleeko niitä hyökkääjiä ensi kaudelle?
  Kuusi pinnaa taitaa olla utopiaa lopuista peleistä…Toivotaan kumminkin…nyt taas suuri pettymys…vuoristorataa tunteissakin

 6. Eihän tämä nyt taas kovin hyvin mennyt..
  Holding on ollut (ja on edelleen) omia suosikkeja koko uransa meillä,mutta nyt meni pahasti yli lataus ja häsläilyt…
  Tässä kun on viime aikoina hävitty kaikki pelit, jotka ollaan odotettu voitettavan ja voitettu sen jälkeen kaikki, joille olisi pitänyt hävitä,niin riippumatta Gabrielin vammasta tullaan voittamaan castle vieraissa ja everton kotona..
  COYG!!

 7. Joo alakynnessä oltiin selvästi mutta tulkinnat oli taas vastaan annettiin mahdollisuus viheltää ja tuomarihan vihelsi.Holdingilla synkkä päivä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s