Lisää maaotteluita ja nyt Belleriniä huhutaan myös toiseen suurseuraan

En ole ehtinyt katsoa täydellistä raporttia pelaajiemme tilanteesta eilisissä maaotteluissa, mutta jonkin verran kuitenkin. Ranskan väreissä Giroud pelasi reilut 70 minuuttia ja Koscielny koko ottelun. Maali Giroudille ja ei ilmeisesti loukkaantumisia kummallekaan.

Nigerian ja Egyptin kohtaamisessa kentällä olivat Iwobi ja Elneny. Nopealla hakemisella en löytänyt tarkkoja tietoja pelaajiemme tekemisistä, mutta Elnenyn voisi olettaa olleen avauksessa ja ilmeisesti Iwobi on saanut myös minuutteja, mahdollisesti vaihdosta.

Campbell oli Costa Rican väreissä kentällä ja teki maalin 1-1 päättyneessä ottelussa pelaten 89 minuuttia. Hyvät minuutit ja onnistuminen Campbellille, joka on tippunut Iwobin taakse nokkimisjärjestyksessä, mutta on silti huomattavasti parempi vaihtoehto kuin Walcott tai Ox, joka toki perinteiseen tapaan on myös loukkaantunut.

Walcottista puheen ollen herra ehti jo loukkaantua Englannin harjoituksissa, mutta kyseessä ei pitäisi olla vakava vamma, vaan ainoastaan puujalka. Tosin mitä uutta tässä on, sillä Theollahan niitä on kaksi jo ennestään.

Loukkaantumisbingon toinen osuma saattaa olla pahempi, sillä Ospinalle viikonloppuna Evertonia vastaan tullut vamma on ilmeisesti pahentunut Kolumbian pelissä. Tietoa ei ole mikä on tilanne, mutta jos Ospina ei ole pelikuntoinen viikon päästä, niin Macey saatetaan joutua laittaa maalipuiden väliin. Toki on uutisoitu myös, että Cech saattaisi olla jo kunnossa, mutta tästä ei kai ole mitään varmaa tietoa.

Loukkaantumisbingon ensimmäiset oikeat vastaukset olivat siis Walcott ja Ospina. Walcott on aika varma veikkaus tässä lajissa kerta toisensa jälkeen. Toki maaottelut eivät ole vielä puolivälissäkään, joten lisää loukkaantumisia on tiedossa suurella todennäköisyydellä. Pidän edelleen veikkaukseni eli Koscielny ja/tai Bellerin saavat vielä jonkinasteiset vammat.

Bellerinistä puheen ollen myös Bayern Munchenin huhutaan olevan B*rcan tavoin oikean puolustajamme perässä. Ei todellakaan kuulosta hyvältä, mutta Bayern on aika lailla samassa tilanteessa kuin katalaanit eli Lahm Alvesin tapaan ei enää kovin kauaa tule jatkamaan automaattisena ykkösvaihtoehtona ja tästä syystä saksalaiset saattavat hyvinkin olla jo ensi kesänä uutta puolustajaa hankkimassa.

1 thoughts on “Lisää maaotteluita ja nyt Belleriniä huhutaan myös toiseen suurseuraan

  1. Vardy tarvitsee kolme minuuttia maalintekoon tullessaan sisään Welbeckin tilalle. Danny on ahkera pelaaja, mutta maaleja ei vaan tee.

Jätä kommentti