Medialta sentään jotain kritiikkiä Wengerille

Pettymys sunnuntaista on edelleen hyvin pitkälti vielä mielessä, vaikka pelistä on pari päivää kulunut. Esityksemme oli häpeällinen todella heikkoa Manua vastaan. Loppu varsinkin, kun olisi pitänyt jonkinlaista loppukiriä yrittää, niin suorastaan luovutimme ja annoimme pisteet Van Gaalin ryhmälle.

Sunnuntai meni niin juuri kuin jo aiemmin veikkasin. B*rca ottelun asenteesta ja tekemisestä ei ollut mitään jäljellä, vaikka sunnuntainen oli huomattavasti tärkeämpi ja se voitettavissa oleva ottelu. Wengerillä ei ole mitään otetta pelaajiin, eikä kunnioitusta vastustajaa kohtaan ellei vastassa ole sitten B*rca tai Bayern Munchen. Tuolloin managerimme pakon edessä muuttaa taktiikkaamme, mutta ei koskaan muulloin. Ryhmitystä ei kuitenkaan missään tapauksessa.

Olemme pelanneet tällä kaudella ehkä noin kaksi kertaa todella hyvin, Manua ja Bayernia vastaan kotona plus 70 minuuttia viime tiistaina. Tämä on melko vähän, kun ottaa huomioon pelejä olleen varmaan kaikki mukaan lukien jotain 40 tai ainakin lähelle.

Hyvää sunnuntain tappion jälkeen on mediassa nousseet kirjoitukset, joissa Wengerin eroa vaaditaan jos ja kun emme mestaruutta tule voittamaan. Skysportsilla Merson valtamedian edustajista sanoo asian suoraan ilman mitään loppuun kuluneita selityksiä. Tietysti myös Sounessin studio-osuus sunnuntaina oli katsomisen tai lukemisen arvoinen. Lisäksi muitakin aiheeseen liittyviä kirjoituksia löytyy, mutta nämä ovat enemmän blogityyppisiä. Silti ehkä vihdoin media todella heräisi ja uskaltaisi kirjoittaa mikä se todellinen ongelma joukkueessa on. Se ei ole pelaajat, joita on vaihdettu lukemattomia kertoja. Ainoa yhteinen nimittäjä on manageri.

Tänään jatkuu liigapelit ja tulessa on muun muassa sarjakärki Leicester, joka kärsi pahan menetyksen Kanten loukkaannuttua viime ottelussa. Ranskalainen on ollut paikkansa paras pelaaja liigassa ja Mahrezin ja Vardyn ohella kettujen ehdoton avainpelaaja. Saa nähdä kuinka Ranierin ryhmä kestää tämän menetyksen ja muutenkin tiedossa lienee vaikea ottelu Pulisin bussia vastaan, vaikka sarjajohtaja kotona pelaakin.

Kanten loukkaantuminen ja mahdollinen pistemenetys sataa suoraan tällä hetkellä Tottenhamin laariin ja näyttää pahalta, että loskanvalkeat naapurimme ovat jopa ykkössuosikki mestariksi juuri nyt. Tietysti Leicesterin mahdolliset ongelmat voisivat auttaa myös meitä, mutta kuten nähty ei meistä ole mestariksi vaikka muut kuinka mahdollisuuksia tarjoavat.

14 thoughts on “Medialta sentään jotain kritiikkiä Wengerille

 1. Swansea-ottelu ei sit kuulu maikkarin valikoimaan huomenna: näyttävät pool-cityn ja Hammers-spudsin. Valitettavan ymmärrettävää. Mtv Maxilta tulee hiihtoa tms.

 2. Ox on Wenkun arvion mukaan 6-8 vk sivussa, eli kausi on taputeltu ja tuskin on kunnossa ennen pre seasonia.
  Huhujen mukaan Wenkulla on jälleen käytössä n 80-100 miltsiä kesähankintoihin…mut ei sieltä ketään muita tule, kuin postimies Sanogo takaisin….teki viikonloppuna 3 kihausta…siinä ne maalinteko ongelmat ratkeaa kerta heitolla 🙂

 3. Wenger on varmasti tuskissaan kun kolme veteraania on selvästi jo yli viimeisen käyttöpäivän ja kesän työkiintiö tulee täyteen kahden korvaajan hankinnassa heidän tilalleen. Eli ei ole mitenkään mahdollista vaihtaa Gibbsiä, Oxia, Theoa ja Merteä parempiin, kuten lehdissä on väitetty. Aika ei vaan kesällä riitä lomailun lomassa.

 4. Tässä kun katselee Leicester-WBA peliä niin mieleen tulee väkisinkin kysymyksiä siitä, että millähän Arsenaliin saisi ujutettua moisen peli-ilon ja halun yrittää joka tilanne loppuun asti…..
  Pelko, ja mahdollisuus, on todellakin suuri, että Spurs pelin jälkeen Arsenalin kausi on kivasti paketissa.

  • Polttaa se näemmä Leicesterilläkin. Tony-setä haki mukavasti pisteen pois Ranierin ryhmältä.
   No, meidän tilanne ei muuksi kuitenkaan muutu, omat pelit pitää pystyä voittamaan…

 5. Liecesterin puutuminen alkanut. Kuten Ranieri toteaa, suosikki on nyt Spurs. Hyvät löylyt saamme varmasti lauantaina.

 6. Se on poijjaat sellainen tilanne, että spudsilla on huomenna mahkut mennä kärkeen. Saas nähdä, käsittelevätkö tilannetta yhtä huonosti kuin me.

 7. Veikkaan, että Spurs selvittää keskiviikon ja lauantain haasteet. Mutta edelleen huhtikuussa voi sille käydä kylmät, koska Spurs.

 8. Toivon todellakin, et Timon ennustus osuu kohdalleen huhtikuun sulamisen suhteen.Nyt spudsilla alkaa olla jo avaimet ”käsissä”…mut ei ne voi voittaa valkkua, ei ne vaan voi.Ne on niin loskanvalkosia ja romahtavat aina.
  Samaan hengenvetoon on toki todettava, et nauraa ne töttenhötin fanit meillekin parasta aikaa.Se on pelin henki

 9. Ei nyt ihan unohdeta kuitenkaan Cityä. Sillä on kaksi rästipeliä ja tiukka otteluohjelma, vaikka ei enää FA cupia. Teoriassa vain 4 pinnaa Leicesteristä. Kuka tahansa näistä vie pytyn voitokkaalla loppukaudella. Pistemäärä jää konttauksen välttämiselläkin matalaksi ja tästä kaudesta ehkä tullaan puhumaan vuosia ”tuurimestaruutena”, varsinkin jos mestari on kestohäviäjä. Arsenal/Spurs/Leicester ei pystyisi ihan heti mestaruutta uusimaan. En laske kestohäviäjäksi entistä kestohäviäjää ManCityä, koska se on voittanut paljon viime vuosina ja pikemminkin stabiloi uutta asemaansa.

  Mielenkiintoista on tässä sattumamestaruudessa sekin, repeääkö ensi kaudella mestarin ja keskiryhmän välille taas jyrkkä kaula vai onko valioliigan tasoittuminen totta? Siellä koko perinteinen top4 vaihtaa valmentajiaan (pl Arsenal totta kai). Contelle voi jo ennustaa ainakin pieniä vaikeuksia Chelseassa, Manussa kuka tahansa tuleekin niin vaurioiden korjaaminen kestää, eli jos Pepi ei olekaan enää Cityssä ihmepoika, voi ensi kausi mennä samaan malliin pisteiden valossa. Paitsi Spursilla ja Arsenalilla tiukempaa mahtua top4:een.

 10. Minä kun olen aina ajatellut, että mestari on mestaruutensa ansainnut. No joo, pieni piikki Timolle mutta kysynpä kuitenkin, että kannattaako mestaruutta edes yrittää voittaa jos se kerran ”tuurilla” tulee?? Samallahan tästä voi vetää tietynlaisen johtopäätöksen siihen, kuinka nerokkaita esim: Van Gaal ja Mourinho oikeastaan ovatkaan. Osaavat jättää tällaisen ”jämävuoden” väliin….
  No niin, älkää hikeentykö arvon veljet, pientä turhautumista havaittavissa täällä. Peace ja tsemiä…

 11. Kylmänä tosiasiana on myönnettävä, että Arsenalin peli ei tällä hetkellä ole liigamestarilta edellytettävällä tasolla mestarien liigasta puhumattakaan. Ongelma ei näytä olevan niinkään taidon puute (pl Ox ja Campbell) vaan korvien väli ei riitä tiukkojen otteluiden voittamiseen. Tai ei ole riittänyt Man C voiton jälkeen. Checin turhautumisen ymmärtää. Wenger julistaa henkistä vahvuutta mutta joukkueen suorittaminen ei ole sitä mistä hän puhuu. Valmentajan tehtävänä on saada joukkue syttymään voitokkaisiin otteluihin. Itse olen kummastellut muun muassa Sanchezin taantumista tällä kaudella. Potentiaalia miehessä on kiistatta enemmän kuin nykyhetki osoittaa. Muutoksia on tapahduttava jos joukkue ei pelaa valmentajan haluamalla tavalla. Millä tasolla muutosten tulisi tapahtua onkin sitten toinen juttu ja hedelmällinen juupas eipäs keskustelun aihe. Muutoksissa on toki aina se riski, että asiat pahenevat. Yritetään olla optimisteja ja toivottavasti edes kevätaurinko piristää veljien mielialaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s