FA Cup uusinta Hullin vieraana

Pelipäivä on jälleen vuorossa Englannin cupin voiton puolustamisen muodossa. Hullin kakkosmiehistö ei kaatunut kotona, joten sen seurauksena pelataan tänään KC Stadiumilla uudemman kerran. Jos kotona ei voiteta, niin tuskin mahdollisuudet ovat tänään sen paremmat. Toki olemme varmasti ennakkosuosikki, mutta voi olla, että kotijoukkueella on tänään enemmän ykkösmiehistön pelaajia kentällä kuin Grovella.

FA Cup on kauden viimeinen pokaalimahdollisuus, kun Liigacup, Mestareiden liiga ja lähes varmasti myös liigamestaruus ovat jo menetetty. Luulisi asenteen olevan tämän takia erinomainen ja valmistautumisen myös, mutta valitettavasti pelkään päinvastaista. Wenger priorisoi jo hyvissä ajoin ensi viikon B*rca kohtaamista, vaikka tuo on satavarmasti menetetty tapaus jatkopaikkaa ajatellen.

Lisäksi edellinen peli oli Tottenhamia vastaan ja asenne siinä oli normaalia parempi, joten tänään voi hyvinkin olla tiedossa taas melkoista surffailua, kun vastassa on vielä sarjatasoa alempana pelaava joukkue. Yleensähän joukkueellemme on täysin mahdoton asia pelata edes kahta hyvää ottelua putkeen ja on hyvin kyseenalaista voiko Tottenham peliä väittää edes hyväksi, kun tuloksena on tasapeli, joka tiputti meidät lopullisesti mestaruustaistelusta.

Rotaatiota on varmasti luvassa taas totuttuun tapaan ja kentällä tullaan todennäköisesti näkemään ainakin Chambers, Gibbs, Flamini, Walcott, Campbell ja Iwobi. Toivottavasti kentällä olisi myös ennen kaikkea Sanchez, sillä uskoisin chileläisen jatkavan maalintekoa viikonlopulta jos pääsee tänään kentälle.

Jokohan Giroud osuisi viimein jos ja kun todennäköisesti on avauksessa tänään? Viimeinen 11, 12 vai jopa 13 ottelua ranskalainen on mennyt ilman maalia, joten se kertoo aika paljon siitä minkälaista ykköshyökkääjää Wenger on meillä nyt neljä vuotta pitänyt. Lisäksi mies on usein ollut ainoa vaihtoehto, joka tekee asian vielä tuplasti pahemmaksi.

Yleisesti ottaen vieraspelit Hullia vastaan ovat sujuneet paremmin kuin kotona, jossa olemme viimeisten vuosien aikana tainneet hävitä parikin kertaa vasta joitakin vuosia sitten Valioliigaan ensimmäisen kerran nousseelle joukkueelle. Toisaalta taas esityksemme erityisesti vieraskentillä ovat olleet sellaista tervanjuontia, että helppoa peliä ei taida tällä hetkellä ollakaan oli vastassa kuka tahansa.

En todella tiedä mitä odottaa illan suhteen. Televisiointikin lienee jossain määrin hämärän peitossa, sillä UEFA:n säännösten mukaan mitkään pelit eivät saa mennä päällekkäin Mestareiden liigan kanssa. Ilmeisesti kuitenkin ottelua televisioidaan ja ainakin streameja vaikuttaisi tässä vaiheessa löytyvän, joten oletan koko ottelun olevan mahdollista katsoa alusta loppuun klo 21 alkaen. Jossain oli aiemminhan juttua, että ainoastaan ensimmäinen puoliaika tulisi suorana ja toinen puolilta öin Mestareiden liigan otteluiden loputtua.

Jatkopaikka olisi pakko saada tai muuten kausi on jo ohi, vaikka kalenterissa pelejä onkin vielä reilut kaksi kuukautta jäljellä.

COME ON YOU GUNNERS!!!

31 thoughts on “FA Cup uusinta Hullin vieraana

  1. Ospina
    Chambers Merte Gabriel Gibbs
    Flamini Elneny Walcott Campbell Iwobi
    Giroud
    Subs: Macey Monreal Ramsey Reine-Adeleide Özil Alexis Willock
    COYG

  2. Jostain syystä iPadin appsin kautta kuvaa ei tule Veikkaustv:ssä, mutta pc:n selaimella pelittää

    • Jep. Sen sijaan Giroud potkii kaikkea mikä liikkuu – ihan ansaittu varoitus. Aiemmin jo monotti päähän.

      Merte sit lähti kentältä ja nacho toiseksi toppariksi.

  3. Vaihtelua tämäkin: pari matsia on puskettu vastustajan laitaprässiä vastaan, nyt vastassa aito bussi.

  4. Ja just katkesi hetkeksi veikkaustv:n kuva. Jäi maali näkemättä. Jaahas, rambo loukkaantui. Nyt reservit Barcelonaan.

  5. Onhan se hauskaa, että aina ei tarvitse ihan loppuun asti munia puristella. Oli kauden eka neljän maalin voitto.

    Toisaalla: Konsonantti on vedossa!

  6. Rambon loukkaantuminen muistutti aika lailla Theon loukkaantumista: lähes ilman lämmittelyä hyytävän keliin.

Jätä kommentti