Viimeiset maaottelut tänään ja managerimme uusimmat selitykset

Bellerin sai ensimmäisenä pelaajistamme maaottelu-urakan päätökseen tältä erää. Toinen täysi ysikymppinen Espanjan 21-vuotiaiden matkassa eilen. Ei todellakaan hyvä, sillä pelimäärät Bellerinille ensimmäisellä täydellä kaudella ykkösjoukkueessa ovat jo suuret muutenkin. Mitään uutisointia loukkaantumisesta ei kuitenkaan ole tullut tähän mennessä, joten sen suhteen näyttää hyvältä.

Tänään on sitten vuorossa kaikki loput ottelut tälle maajoukkuerupeamalla tai osa peleistä taitaa mennä huomisen puolelle, ainakin Etelä-Amerikassa pelattavat eli Chilen ja Kolumbian. Tosin eipä ole tietoa onko Ospina ylipäätään pelikuntoinen.

Huomenna ja viimeistään torstaina kuitenkin päästään laskemaan lopullinen saldo loukkaantumisten suhteen. Nolla olisi todellinen yllätys ja keräilyharvinaisuus. Yksi olisi vähän, tietysti riippuen kenelle se sattuu. Kaksi on aika normaali määrä ja veikkaan sen olevan tulos tälläkin kertaa.

Loukkaantumisista puheen ollen tässä on jotain arvailua mikä on keskikentän kolmikon tilanne, puhutaan siis Ramseysta, Wilsheresta ja Cazorlasta. Wilsheren takapakin ei pitäisi olla kovin paha ja mies saattaisi olla pelikuntoinen ensi kuun puolessa välissä ja sama Ramseyn kohdalla. Cazorla sen sijaan olisi pidempään poissa ja ehtisi kuntoon vasta pariin viimeiseen peliin jos niihinkään.

En oikein jaksa uskoa näihin arvioihin ja sanonkin, että olen hämmästynyt jos yksikään kolmikosta tulee pelaamaan enää yhtään ottelua tällä kaudella.

On nämä Wengerin selittelyt ja puheet kerta toisensa jälkeen aivan järkyttäviä. Tässä viimeisimmässä managerimme pitää 2-2 tasapeliä Tottenhamia vastaan jonain loistavana tuloksena. On rima laskettu melko alas verrattuna aiempiin vuosiin.

Samoin managerimme ei näytä ymmärtävän tai haluavan ymmärtää, että ei kritiikissä kyse ole mistään yhdestä viimeisimmästä tuloksesta vaan viimeisestä 10 vuodesta kokonaisuutena.

Samoin Wenger sanoo tekevänsä parhaansa päivä toisen jälkeen managerina ja se on tärkeintä. Väärin, sillä se ei vain riitä ja tärkeintä olisi joukkueen menestys, eikä managerimme periaatteet ja niiden noudattamien siinä ohella toivoen menestystä.

18 thoughts on “Viimeiset maaottelut tänään ja managerimme uusimmat selitykset

 1. Samaisessa haastattelussa wenger myös ilmoittaa, että hän jatkaa managerina ensi kaudella – ”ei epäilystäkään”, heppu tuumaa. Toisin sanoen mitkään tulokset eivät tule vaikuttamaan hänen asemaansa. On kyllä harvinainen tilanne nykyjalkapallossa.

 2. Harva yritys nykymaailmassa pystyy tarjoamaan moista varmuutta yhdellekään työntekijälleen. Olkaamme iloisia, että Arsenal tähän pystyy.

 3. On herralla kyllä pokkaa kun heittelee tommosia haastatteluja.
  Hän on kertomansa mukaan tehnyt kaikkensa viime vuosina joukkueen vahvistamisen eteen!? What?
  Toivoisin että tekemisen tason mittarit säädettäis tälle vuosituhannelle.

 4. On herralla kyllä pokkaa kun heittelee tommosia haastatteluja.
  Hän on kertomansa mukaan tehnyt kaikkensa viime vuosina joukkueen vahvistamisen eteen!? What?
  Toivoisin että tekemisen tason mittarit säädettäis tälle vuosituhannelle.

 5. Kukaan pelaaja tai manageri ei ole suurempi kuin Seura.
  Wenkku tuntuu haluavan kumota tuon vanhan viisauden.

 6. Aika hauskaa: Sen kunniaksi, että maikkari menettää valioliigan tv-oikeudet eikä mtn tule tilalle, Maikkari nostaa maksu-tv:n kk-hintaa viidellä eurolla 1.5. alkaen… No, formulajampat maksavat.

  • Kiitoksia tästä tiedosta. Pitää siis tehdä peruutus ennen tuota. Ajattelin tehdä vasta 1.6 mennessä muutoin. Myös minulta loppuu yli 10 vuoden asiakkuus Canal / Mtv kohtaan.

 7. Täältä lähtee Canalin lautanen muihin tehtäviin. Eilen soitin Viasatille, heillä oli entisille Canalin asiakkaille oikeen räätälöityjä tarjouksia. Ja jos oikein ymmärsin, ensi kaudella saa katsoa aivan itse valitsemansa ottelun joka kierroksella. Loppuu se striimaaminen. Ihan vaan tiedoksi.

   • Asiaa erikseen tiedustelin ja näin lupasi että jonkillaisen nettipalvelun kautta näkyvissä kaikki matsit. Voit toki soittaa ja kysyä jos et usko ? =)

 8. Varmaan Viaplayta tarkoittivat. Tällä hetkellä Ruotsin ja Tanskan Viaplay näyttää käytännössä kaikki matsit, paitsi nuo lauantain kello viiden kierroksen pelit. Näistä voidaan sopimussyistä näyttää vain yksi kerrallaan. En usko, että käytäntö muuttuu ensi kaudelle, vaikka olisihan se mahtavaa. En ehkä jaksa nyt soittaa, katsotaan mitä syksyllä töllöstä näkyy.

  • Ymmärtääkseni rajoitus koskee lauantain viiden peleissä ainoastaan sateelliittia. Kaapelissa, antennissa ja netissä voi lähettää kaikki pelit jos palveluntarjoaja näin haluaa.

   • Viaplayn sivuilta:

    Otathan huomioon, että lauantaisin kello 17.00 on meillä mahdollisuus näyttää vain yksi ottelu suorana johtuen FA:n laatimista säännöistä, jotka vaikuttavat suureen osaan Valioliigaa Euroopassa näyttävistä yhtiöistä. Kello 17.00 näytettävä ottelu valikoidaan erikseen, mutta näytämme loput ottelut jälkilähetyksinä samana iltana alkaen kello 21.30. Tämä koskee ainoastaan otteluita, jotka pelataan lauantaina kello 17.00, muut ottelut näytetään normaalisti suorina lähetyksinä.

 9. OK. Eli ymmärrys on mennyt mulla ja myyjällä sikäli ristiin että kun pakettiin jonka tarjosi Canalilta siirtyvänä asiakkaana sisältyy Viaplay 0 €/kk. Olisko tässä enemmän järkeä ?

  • Luultavasti siellä ei ole vaan myyjä ihan tiennyt mistä puhuu.. 🙂 Mun käsittääkseni Viaplay kuuluu aina hintaan Viasatin asiakkaille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s