Bournemouth pelin lisäaika malliesimerkki ongelmista, loukkaantumistilanne ja valheet FA Cupin merkityksestä

Tulipa mieleen vielä Bournemouth pelin lopusta asia tai asioita, jotka oikein pienoiskoossa kertovat ongelmamme. Tulimme tasoihin ja aikaa oli vielä viitisen minuuttia jäljellä. Vastustaja oli aivan puhki, pelasi alivoimalla ja täysin sekaisin menetettyään 20 minuutissa kolmen maalin johdon.

Vahva joukkue olisi hakenut pallon maalista ja vienyt sen mahdollisimman nopeasti keskelle ja hakenut kaikin keinoin sitä voittomaalia. Meillä sen sijaan, jossa nelossija ja keskinkertainen suorittaminen riittää Giroud lähti tuulettamaan tasoitusta aivan kuin olisi tehnyt voittomaalin.

Tämän jälkeen sitten sekaisin ja vajaalla pelaava kotijoukkue oli lopulta paljon lähempänä tehdä voittomaalin kuin. Me tyydyimme lopussa pitämään palloa sen sijaan, että se olisi pelattu nopeasti ja/tai pitkänä kohti kotijoukkueen maalia ja Giroudin päätä. Säälittävää ja kertoo kuinka tämä nelossijapokaaliajattelu on siirtynyt managerista jo suurimpaan osaan pelaajia.

Loukkaantumisuutisia saatiin kuulla jonkin verran ja ensimmäinen uutinen oli Cazorlan takapakki kuntoutuksessa. Mies ei ole vielä edes juoksukunnossa ja paluun ajankohta on täysin hämärän peitossa. Ei siis mitään uutta, vaan kuten heti arvelin ei espanjalaisen varaan voi tällä kaudella laskea enää mitään ja hyvä jos pelaa enää pari minuuttia tai peliä kauden lopusta.

Coquelinin loukkaantumisen arvio on managerimme suusta kolme tai neljä viikkoa eli suomeksi tuplat tuohon niin ollaan lähellä. Ranskalaisen voisi arvioida näin palaavan joskus maaliskuun puolella.

Huomiseen FA Cupin peliin liittyen Wenger on satuillut tai suomeksi sanoen valehdellut kisan merkityksestä. Managerimme on pärjännyt hyvin kisassa, mutta toisaalta aikaakin on ollut pidempään kuin kenellekään managerilla Fergusonia lukuun ottamatta.

Joka tapauksessa managerimme on heittänyt niin usein kisan hukkaan täydellisellä kakkoskokoonpanolla, jotta voi jahdata nelossijaa liigassa tai euromenestystä, vaikka ensimmäinen osa jatkopeleissä olisi hävitty useammalla maalilla. Turha managerimme on väittää arvostavansa kisaa, kun teot tulevat taas huomenna olemaan ihan muuta, kun näemme avauksen ja ylipäätään Prestoniin matkanneen pelaajiston kokonaisuudessaan.

Tässä hyvä Onlingoonerin artikkeli manageristamme ja kuinka yhä lisääntyvässä määrin kannattajat ovat täysin kyllästyneitä mieheen.

5 thoughts on “Bournemouth pelin lisäaika malliesimerkki ongelmista, loukkaantumistilanne ja valheet FA Cupin merkityksestä

  1. Ollin elvistellessä tasoitusmaaliaan taustalla Monreal ja Gabriel viittoilivat viemään palloa äkkiä takaisin keskelle. Tämän jälkeen kuitenkin aloituksen jälkeen vajaalla pelanneella joukkueella vaikutti olevan kentällä yksi pelaaja kentällä enemmän kuin Arsenalilla.

    • Totta, itse kun katoin matsin uusintana huomasin saman. Tästä voi jotain päätellä voittamisen kulttuurista

      • Lisään vielä että onhan se mahtavaa nousta kolmen maalin tappioasemasta mut…silti..

  2. Ei ole hyvä onlinegoonerin kirjoitus.
    Olen lukenut saman kirjoituksen tässä blogissa 3275 kertaa ja onlinegoonerin sivuilta 4816496 kertaa.
    Joo olisi voinut giru tuulettaa vähän vähemmän.
    Tuuletin tosin itse huomattavasti enemmän kaverin maalia kuin kaveri itse.
    Niin ja tiesikö koko jengi kuinka paljon lisäaikaa oli jäljellä kun maali saatiin aikaiseksi. En tiedä. Ei tiedä kukaan muukaan tällä tai muillakaan sivuilla.
    Joukkue ei pelaa hyvin ja samat kaavat kyllä toistuvat usein.
    Jotenkin tuo aivan kaikesta. Siis aivan kaikesta purnaaminen on vähän… Niin. luettu aiemminkin

  3. Niin, kaikesta purnaaminen ja valittaminen…..on samoihin kaavoihin kangistunutta, niinkuin erään Wengerin managerointi. Tosiasia kuitenkin lienee, että nyky Arsenalista olisi huomattavasti enemmän revittävissä irti jos orkesterin johtaja olisi nykyaikainen, tuoreita ajatuksia edustava manageri.
    No, sekin päivä kuitenkin koittaa kun uusi manageri tulee puikkoihin ja toivottavasti silloin kaikki antaa hänelle varauksettoman tuen, oli hän sitten kuka hyvänsä.

Jätä kommentti